0

internet fenomeni; sosyal medyada belirli bir üne ulaşmış kimselerdir. sosyal medya fenomeni olmak için bir çok yol bulunmaktadır. bunların başında kendinizi herhangi bir alanda en iyisi veya en iyiye yakın ilan etmeniz olcaktır. türkiye'de fenomen olmak kolay fakat fenomenliği taşımak çok zordur.

0

internet fonemeni sosyal medya sayesinde bir tanınmış ve ilgi ile takip edilen kişilerdir. sosyel medya fenomeni denildiğinde danla biliç,atakan,fatih,bilal gibi işimler gelmektedir bu işimler gerek komedi,gerek bilgi, gerek ünlü kişiler ilr makyaj videolar cekerek millet tarafından yakından takip edilirler. internet fonemeni olmak için halk tarafından en çok ilgi duyan konular hakkında video ve paylaşımlar yaparak ilk adımı atabiliriz. böyle düşüncesi olan arkadaslara başarılar diliyorum.

0

çok fazla takipçi sayısına sahip olan video ve fotoğrafları binlerce kişi tarafından beğenilen insanlara denilir. sanırım ilginç olmak gerekiyor insanlar artık çoğu şeye doyduğu için farklılık görmek istiyor. bir de herşey birden olmuyor sabırlı olmak da lazım.