0

erkeklere zor gele bilir amma bayanlara zor gelmiyor hele hele sevdiyi adamın yüzügü ise o hiç zor gelmez

0

ben yüzük takmayı çok severim. bana hiç de zor gelmez. elimden bile çıkarmam ben yüzüğümü asla sonuçta o benim evlilik yüzüğüm zor gelen o kadar şeyin içinde asla yüzüğümü takmak bana zor gelmez.

1

yüzük taşımak :) ne kadar ilginç bir tanımlama olmuş.. neden yüzük takmak demediniz bilmiyorum ama.. ben yüzük takmayı çok severim. hani bir tanım vardır ya; deli kızın çeyizi gibi bir çok parmağımda gümüş, otantik yüzüklerim, eklem yüzüklerim vardır.. çok severim..bir çok yüzüğüm var, birini takınca aklım diğerinde kalsa da seviyorum farklı olmayı.

1

yüzük taşıması zor gelmiyor. ama elimi yıkamak için, bulaşık yıkarken çıkardığımda, çıkardığım yerde unutma özelliğim var. bir gün bu parmağa anlamlı bir yüzük takılırsa bu huyumu da seve seve kısa zamanda bırakırım diye düşünüyorum.

0

gelmez. neden zor gelsin ki? o yüzük takılıyorsa taşımakta zor olmaz tabiki. iki insanı birbirlerine bağlayan bir simge. yüzük parmağında kalbe giden damar bulunuyor. burdan bile aralarındaki bağı görüyor olmalıyız. böylesine güzel anlamlı bir simgeyi taşımak zor olmamalıdır.

0

eger o yüzüğü parmaga takıyorsan taşıması zor olmaz

0

yüzük taşımak yani takmak bana hiç zor gelmiyor severek takıyorum alyansımj