0

bence yaşlı ve engelli insanları ülkeye alıp eli silah tutanı cepheye yollardım. ne diye dingonun ahırı gibi ülkeye her geleni alıyodun sırf yardımseveriz diye. bir de tatillerde suriye'ye gidio gelmeleri varyaa off allah'ım sabır ver..

0

kesinliklikle size katıliyorum suriyeliler ulkemizde olabilirler ama sadece yaslilar ve cocuklar geride kalanlar devleti icin savasmali bizim ulkemizde gezmemeli

2

valla kardeşim benim düşüncem misafir olarak geldiler, misafir gibi gitmeliler şeklinde. tamam savaş vs zor durumda kalmış olabilirler ona bir şey demiyorum ama bizim ülkemize yerleşmelerini açıkçası istemiyorum. aynı zamanda bizim askerlerimizin orda savaşırken onların bizim ülkemizde rahat rahat haraket edip yaşamasi da ayrıca tartışılabilir bir konu. benim şahsi düşüncem bir ülkende savaş çıkmışsa , ölün de ,dirin de ülkende kalacak. sonuna kadar savaşacaksın.

0

yardıma muhtaç insanlara her zaman el uzatmak gerekir ama bence sadece kadın ve çocuklar alınmalıydı ve yaşlılar alınmalıydı erkekler orda kalıp bizim askdrlerimize yardım edebilirdi.

0

savaştan kaçmak zorunda olan insanlara merhamet edilip, ülkemize alındılar.