1

atatürk hakkında düşünceleriniz neler?

mustafa kemal atatürk hakkında düşünceleriniz nelerdir?

7 cevap
0

atatürk hakkında kitapları yaptıklarını okudukça hayran kalmak elde değil. bir kişi bir ülkeyi hemde en kötü halinden alıp ileri seviyeye getirmek kolay bir iş değil ama onun getirdiği seviyeden sonra kendisinin yaptıklarını hiçe sayıp ülkeyi daha kötü hale getirmek çok üzücü bir olay. atatürk ülkeyi getirdiği seviye ve ileride ülkenin ne hale geleceğini tahmin etmiş ve yazmıştır. kendisinin söyledileri tek tek çıkmaktadır. onun gibi düşünen ve hareket eden biri daha gelmez bu ülkeye ona yaptıklarına ve düşüncelerine sahip çıkmayanlar yakında yaşanacak bir ülke bulamayacaklar.

0

ülkemizde deha bir komutan ama ülkemizde verilen değer buna hiç değmez. yabancı ülkelerde bile atatürk gibi ol diye söz var fakat ülkemizde kaldırılmaya çalışılıyor.

0

onun hakkında düşüncelerimi yazsam aylar yıllar alır. onun hakkını hiç bir zaman ödeyemeyiz. gelmiş geçmiş en iyi başkomutan. işıklar içinde uyu atam..

1

hakkı ödenmeyecek rahat rahat yaşayabilyosak ulu önder atatürk sayesinde.

0

cevaplarınız için gerçekten teşekkür ederim

1

ulu önder mustafa kemal atatürk, ileri görüşlü bir devlet adamı, ayni zamanda ilim ve fikir adamı, başarılı bir komutan.

0

hakkı asla ödenemeyecek bir başkomutandır. bize ülkemizi hediye etti.