0

yılmaz özdil 'mustafa kemal' isimli kitabını neden 2500 türk lirasına satışa çıkarmıştır?

üstelik atatürk'ün yazdığı nutuk bile 15 lirayken, bu kitap neden deriyle kaplanıp 2500'e satılıyor? satılış amacı nedir?

7 cevap
0

bu durum pek hoşuma gitmedi. tamam, evet hepimizin atatürk'e saygısı sonsuz, hepimiz cumhuriyet evlatlarıyız fakat bir kitabın 2500 tl olması demekte bence prim yapmak ile eş değerdir gözümde. bu bana kur'an-ı kerim'in para ile satılması kadar tuhaf geliyor aslında. bence durum böyle olmamalı, tam tersi insanları teşvik edici şeylerde para oldukça minimum seviyeye çekilmeli diye düşünüyorum açıkçası.

0

yani ataturk'u kullanarak para kazanmanin pesinde oldugunu dusunuyorum. zaten kitaplari satan bir yazar yani. acikcasi bu durumu dogru bulmuyorum. yani amac bagis yapmak icin bilr olsa, zaten bu kitabi cikarmissin. fiyatini dusuk tut cikardigin kitabin, sonra satis daha fazla olursa bagisla. belli tarihler arasinda yapilan bir kitap alimlarinin parasini yapacagin bagisa yonlendirebilirsin yani. hani ulkedeki ekonomik dagilimda belli yani. hem kitabin satis fiyatini dusuk tut, hem kitabin alinsin hem de gelen parayi bagisa yonlendir yani. zor birsey degil yani.

0

ataturkun dusuncelerının gerçek fıyati bu olmalıdır gıbı bır dusunceyle çıkarmiştir veya sırf kendi kazancı için ataturk sevdalılarını dolandirma amaci vardir 15 tl ye nutuk varken 2500 tl verılmez verılemez

0

bildiğim kadarıyla bağış yapmak amaçlı düşünülmüş . ancak doğru bulmuyorum . çok yüksek fiyatta kitap. insanların durumu malum çok satılabileceğini de ummuyorum .bence uygun fiyatta olsaydı da yine bağış yapılabilirdi.

0

sahte dinciler dini anlatıyorum diye din satmasıyla bu adamın atatürk ü anlatıyorum diye o kitabı satması aynıdır. koleksiyon kitabı diyor ancak çok saçma ilk önce koleksiyonculuğun amaçlarını araştırmasını tavsiye ederim. atatürk bilgiye ulaşmak kolay olsun diye elinden geleni yaparken bu devirde atatürk ü anlayan kitabın 2500 tl olması çok çok saçma. zaten atatürk ü gerçekten anlamış olsaydı böyle bir şey yapmazdı. üstelik kitap da bir çok hata bulunduğunu duydum.

0

tek amacının rant olduğunu düşünüyorum... nasıl bazı kişiler dini kullanır,i kendine göre çevirir işi... yılmaz özdil'in de yaptığı tam olarak bu... mustafa kemal atatürk'ün adını kullanarak cebine paea sokmanın derdinde... aynı kitabı 30-35 tl ye satılırken bunu böyle yapmaları bunu gösteriyor sadece. başka açıklaması yok çünkü.

0

yılmaz özdil'in mustafa kemal adlı kitabının bu kadar pahalı olmasına ben bile çok şaşırdım, bunun altında yatan sebebi de çok merak ediyorum.ne yüzden bu kadar uçuk bir rakama kitap satıyor anlamadım sahiden?.