0

türkiyenin en güzel sehiri demek aslında ülkemizin her şehri güzeldir ama ben kendi memleketim samsudur karadeniz olarak ayrı bir görüntüye kentsellesmye denizi ve mimari yapısı ile ataturk un çıktığı şehirdir samsun.

0

türkiyenin en güzel şehri hakkaridir türizmin nadide illerinden olan hakkarimiz gün geçtikçe daha fazla turist akınına uğramakta ve halkın milliyetçi kişilikleiryle misafirperver tavırlarıyla dünyada en örnek alınası davranış biçimi sergileyen ilimizdir antalya bile yanında kasaba gibi kalır.

0

türkiye başlı başına güzelliklerle çevrili birçok bölgesi görenleri hayran bırakacak güzelliktedir.külturel tabiat güzellikleri yemekleri olsun her konuda her şehrinin kendine göre bir çok güzelliği vardır.ama bana göre en guzel şehri antalyadır.

0

türkiyenin en güzel şehri bana göre izmirdir.

0

türkiyenin bir cok güzel şehri vardır herkez istanbul yazar ama istanbul degildir tabiki gezip görünce bir cok güzel yerler görüyorsun tarihi yerler görüyorsun ve bir şehir güzel demiyorsun türkiyenin her yerini gezip görmen lazım

0

türkiyenin en güzel şehri afyonkarahisardır tabiki

0

türkiye 'nin en güzeli istanbul'dur açık ara.bizans mimarisi,barok mimari ve italyan mimarisinin eşsiz örnekleri beni istanbul'da hayran bıraktırıyor.napolyon boşuna dememiş dünya tek bir ülke olsaydı başkenti istanbul olurdu diye.istanbul herkes kendinden birşeyler bulabilir.uluslararası sanat etkinliklerine katılabilir. her köşesi ayrı bir tarih ve güzellik olan sokaklarında geçmişin geleceğe uzanan kapısını aralayabilir. istanbul başkadır benim için.

0

türkiyenin her şehri ayrı güzeldir. kendine özgü tarihi dokulara sahiptir. ancak türkiyenin son 15 yılda kendini türkiyeye ve tum dünyaya kanıtlayan şehir eskisehir dir. eskişehir dünyaya açılan bir kültürel kapı gibidir. hem kültürel açıdan hem ticaret açısından hemde üniversiteleri açısından. bu şehir kendi altyapısını yerleşim alanlarını bilgi kültür ve eğitim ile tamamlamıştır. bu sebeple eskisehir ibret dünya kentleri tarafından izlenmektedir ve dünya kültür kenti olarak seçilmiştir.