0

türkiye de en ok trafiği olan şehir istanbul

0

türkiye'nin en çok trafik olan şehri istanbul'duryüz ölçümü ne kadar küçük olsa da 15 milyardan fazla insan yaşıyortürkiye'nin metropol şehridir peki onun da arabası olduğundantrafik çok sıkışık tıryüz ölçümü küçük olması da cabası

0

türkiye'de en çok trafik sıkışıklığı istanbul'dadır, 10 kişiden 9'u garanti veriyorum şikayet eder illallah etmiş kesimdir. istanbul'da yaşamak ev bark sahibi olmak trafikte sıkışmak gibi bir çok başlıca sıkıntı var.

0

tuekiye'de en cok trafigin oldugu sehir istanbul'dur. türkiyenin en kalabalik sehridir ayrica.

0

turkiye her yerinde artik trafik var en cok ama istanbuldadir heralde

0

türkiye'nin en büyük kalabalık şehri hiç şüphesiz istanbuldur şahsen orada yaşayamazdım herhalde çünkü hem kalabalık olmasından hem yaşam şartlarının zor olmasından ve insanlarının fazla ve doğanın olmadığı bir yer olduğu için hiç orada yaşamayı düşünmezdim.

0

ankara
istanbul
mersin
antalya
eskişehir

0

türkiyenin en çok trafik olan şehri hiç kuşkusuz ki istanbuldur. istanbul trafik konusunda çok çok berbat bir şehir. gerçekten ordaki insanlar saatlerce trafikte nasıl bekliyor aklık almıyor. ben hayatta sabırlı değilim o konuda. istanbul da ki en iyi ve en iyi taşıt bence motordur. he motor tehlikeli evet ama en azindan trafikte saatlerce kalma gibi bir şeyin yok. trafik olduğu zamanlarda aralardan rahatlıkla geçer motorsiklet. ben istanbula gittiğimde mesela arkadaşımın motoru vardı ve onunla dolanırdık, bu sayede trafikte zaman kaybımız olmuyurdu. umarım istanbul için aslında tüm şehirler için bu trafik belasına bir çözüm bulunur.

0

en çok kalabalık şehir ve trafikte kalabalık bu il istanbuldur.