0

evet arabada müzik dinlerim ama kulaklığını takıp dinlerim çünkü daha çok toplu taşıma araçlarını kullandığım için ve yolcu otobüslerine kullandığım için anca kulaklıkla dinleyebiliyorum yani sonuçta kimseyi rahatsız etmemek gerekir ben de kulaklıkla dinliyorum hem daha hoşuma gidiyor özellikle de akşam yolculuklarında kulaklıkla müzik dinlemek çok hoşuma gidiyor.

0

arabada müzik dinlemeyi çok severim uzun yolculuga çıkınca daha güzel oluyor

0

evet dinliyorum müzik ruhun gıdası derler işim gereği şöförlük yaptığım yıllarda araba sahibine teyip takmasını istedim oda bana para yok dedi bende ona müzik olsunda para olmazsa olmasın dedim tabiki teyip taktı

0

arabada müzik dinlemek benim için en güzel şeylerden birisidir arabada bir de ses sistem varsa deyme keyfime müsait bir alana çekilir son ses müzik açılır özellikle arabesk

0

arabada müzik dinlemeyi severim. özellikle arkadaşlarla çıkılan yolculuklarda müzik dinlemek gerçekten çok keyiflidir. aileyle çıkılan ylculuklarda ise pek fazla müzik dinlemeyiz. genelde arabada müziği telefonumuzu radyoya bağlayarak dinleriz.

0

evet arabada müzik dinlerim. hatta uzun yolculuklar esnasında müzik dinlemek daha da güzelidir, en güzelidir. çünkü insan gerçekten uzaklara dalar. geçmişte yaşadıklarını düşünür ya da bir yandan etrafı izlemeye dalmışken bir yandan da hayallere dalar. bu şekilde yolculuğunun büyük bir kısmını geçirmiş olursun. ayrıca farklı bir açıdan bakıldığı zamanda müzik bizim duygusal ruh halimizi yansıtır. mesela mutluysak enerjik, hareketli müzikler dinleriz. fakat ruh halimiz o an mutsuzsa duygusal, slow parçalar dinleriz. hatta yeri gelir o kadar duygulanırız ki arabada oluşumuzu bile takmadan müzikler sayesinde ağlayabilir ya da gülebiliriz. müzik bizim duygularımız tetikler ve içinde olunan duyguların dışa vurumunu sağlar. bu nedenle hele de yalnızken arabada müzik dinlemek mükemmel bir olaydır.

0

tabii kide dinlerim kim dinlemez ki özerllikle uzun yolculuklarda

0

araba da müzik dinlerken keyif alıyorum müzik insanı alır götürür istediğin yere

0

arabada müzik dinlemek süper birşey tabi fazla kaptırmamak gerekir yoksa allah korusun kaza yapabiliriz dikkatli olmak gerek

0

arabada bass lı müzik tercih ederim çünkü insanı gaza getirebiliyor

0

arabayı süren ben olmadığım için dinlemeyi severim ama sesi fazla olan bir müzik veya şarkıyı hiç sevmem yani sesi açılan bir müziği sevmem sesi orta olsun yeter .

0

araba müzik dinlemeyi severim. hatta moralim güzelse ve keyfim yerindeyse daha çok severim. camları kapatır, müziğin sesini açarım. yolculuk hem güzel geçmiş olur hemde ben eğlenmiş olurum.

0

dinlerim tabikide genellikli pop ve yabancı rock dinlerim ama bazenleri iyi olmuyor dikkat dagıtıyor diyorlar arada bir kapatıp kafa dinlemekte güzel oluyor yaniii

0

evet çoğunlukla arabada müzik dinlerim yoksa yol sıkıcı geliyor .şarkı dinlemek güzel oluyor sakin kafayla.

0

tabiki dinliyorum hemde son ses bide bası verdimmi hele bide yabancı remix se komsular dusunsun derim :)

0

arabada müzik tabiî ki dinlerim, çünkü arabayı ben sürmüyorum. ehliyetimi alsam dahi kullanmayı çok düşünmem.

0

arabada müzik dinlemeyen var mı acaba nasıl oluyor merak ediyorum

0

bence arabada müzik dinlemeyen yoktur dinlemiyorum diyende zaten yalan söylüyordur

0

arabada müzik dinlenmez mi ? dinlemiyorum diyen yalan söylüyordur. o an ki psikolojine göre ruh haline göre açarsın müziğini ya eğlenirsin ya da hüzünlenirsin.

0

evet arabada müzik dinlenirim, oldukça severim. yani genelde zaten çok dinlerim. çünkü arabada müzik dinlemek insanın daha çok motive etmeye yarıyor. yani biliyorsunuz zaten insanlar araba kullanırken büyük bir stresin içine girmiş oluyorlar. bu durumda da zaten yapılması gereken sadece şu müzik dinleyerek insanlar bu güzel stresini atmış oluyorlar. yani genellikle trafik konusunda otobanlarda arabalar çok trafiğe yakalanmış oluyor. bu trafikte de insanların oldu ki canı sıkılır ve müzik olmasaydı arabada yani patlayabilirerdi. yani insanın canını en çok sıkan şeylerden bir tanesi budur ama müzik koyarak insanı daha çok rahat ederek ve insanı daha çok mutlu ederek hoşlandığı müzikleri dinleyerek insan daha çok mutlu oluyor. mesela ben arabadan en çok abancı müzik günlük hayatta türk pop müzikleri, yani en çok popüler olanlar da bir de rap dinlemeye yabancılar yapmış olduğu rap müzikleri, türklerin yapmış oldukları rapları dinlemeyi severim. yani bu şekilde insanlar birlikte bir arkadaş ortamına dahi bile olsa müzik açarak kendilerini mutlu edebiliyorlar yani arabada açarsın müziği hem de kendin de söylersin, bu şekilde insan kendini bir nebzede avuta biliyor yani genellikle arabada ben de müzik dinliyorum oldukça çok seviyorum gene dinlerim ve kendini ile hangi tarz müzik bir de dinlediğimi bir de söyledim bu şekildedir.