0

arabada müzik dinlerim özellikle uzun yolculuklarda hareketli müzikler iyi oluyor, hem uykun gelmiyor hemde yol çekilecek hale geliyor.

0

arabada muzikten cok kurani kerim dinlemeyi severim muzik şeytan sözüdür

0

hayir cunku bizim araba yok ama bazenleri dayim ve amacamin arabisnda muzik dinlerim bazende arkadaslarla

0

oldukça severim.hatta eğer müzik açık değilse sanki araç gitmiyor gibi gelir bana:))

0

bir arabaya sahip kullanıcı değilim ama abilerimin arabalarına bindiğimde açtıkları müzikler çok hoşuma gidiyor, araba da müzik dinlemek insanı sanki nirvanaya çıkaran müthiş bir şey ya.insanın keyfi neşesi ayaklar altından zirvelere çıkıyor, bangır bangır müzik dört bir yandan gelince kendimi kaybediyorum şarkıya eşlik ediyorum hep ve bunu ruhuma her zaman terapi olarak gördüm müzik ruhun gıdasıdır boşuna dememişler.araba da müzik dinlemeyi bırakalım zaten ben hastalığımdan dolayı televizyon izlemiyorum fazla, o vakitlerimi şiir yazarak müzik dinleyerek kitap okuyarak gezerek değerlendiriyorum ve rap müziğin özellikle hastasıyım çok dinliyorum ya müziği gün içinde.

0

cookkkk severim dinlemeyi ozellikle sesi fulleyip camları acarak :d

0

araba kullanirken müzik dinlemeyi severim ve birazda gaza geliyorum sanırım

0

arabada müzik dinlemeyen insan çok azdır dinliyoruz tabiki

0

ben bu soruya cevap vermek için 3 e bölündüm resmen.cevabi gönder butonu cevaba karışıyor sonrada kayboluyor.uzun cevap yazamıyorum.

0

insan ruhunu sağaltır iyileştirir. müzik dinlerken yol akıp gider sevdiklerimize çabucak kavuşuruz. dinlenilen müzik türüne göre toplumsal bilincimiz de .

0

araba yolculuğu müziksiz çekilmez zaten.müzik ve yol be yolculuk ayrılmaz üçlü gibidir adeta.hem manzarayı izlemek hem de müziğin tınılarında kaybolmak insan

0

arabada giderken müzik dinlemek çok güzel oluyor ozellikle de gece yolculuğunu çok severim.

0

arabada müzik veya radyo dinlemek eğer sesli olduğu müddetçe bazı sıkıntılar yaratabilir özellikle de araba sürerken müzik açınca gaza gelen insanlar birer trafik magandasına dönüşebiliyor. hafif kısık ses klasik bir müzik uykunuzu getirmediği sürece en uygun yanıdır.

0

arabada müzik dinlerim fakat öyle yüksek sesli dinlemem dışarıda rahatsız olanlar var ve kulaklarımıza yazık birde keko gibi o ne öyle yüksek ses müzik