1

adil kullanım kotasının kalkması tabii ki güzel bir uygulama ancak bu adil kullanım kotası uygulaması kalktıktan sonra fiyatlara da aşırı derecede zam yaptılar. bu da gerçekten kötü bir uygulama oldu. tamam bir kutu olduğu zaman insanlar bir süre sonra çok yavaş bir hızda hizmet sağlayabiliyorlardı ancak yine de ay bitene kadar bir şekilde idare etmeye çalışıyorduk. ancak şu durumda zaten ekonomik kriz varken ve her şeye aşırı derecede zam gelmişken interneti de bu şekilde bir uygulama getirilerek üzerine aşırı bir zam yapılması gerçekten hiç hoş bir durum olmadı. ama ilerleyen dönemlerde illaki bu konuda da bir düzenleme geleceğini ya kampanyalar yapılabileceğini ya da fiyat indirimi konusunda çalışmalar yoluna gidileceğini düşünüyorum. çünkü bu şekilde olursa insanlar ya farklı internet sağlayıcılarına yöneleceklerdir ya da tamamen evde internet kullanımından bir süre vazgeçmek durumunda bile kalabileceklerdir. şirketlerde var olan kullanıcılarını kaybetmemek amacıyla illaki bir düzenleme yoluna mecburen gideceklerdir.

0

adil kullanım kotası kalktı mı bilmiyorum. kalktı ise çok iyi olmuş bence.hem sınırsız paket diyorlar sonra adil kullanım gibi laf cambazlığı koyuyorlardı.

0

kalkmasıın odukça etkili düzeyde iyi olduğunu düşünyrum. zaten aşırı düzeyde ihtiyaç duymaan bireyler kendi yaşam tarzlarına ve ceplerine uygun olan kotalı internet paketlerinden seçerlerken kullanım fazlalığı yaşayan kişiler ise sınırsınz internet paketleri ile yaşamlarına devam etmeye çalışıyordu fakat bu durmda da tekrar önlerine bir kota konuyordu. şuan da ise insanların böye bir sıkıtnı yaşayarak moral bozmalarına gerek kalmadı.

0

adil kullanım kotası bizim 35 gb olması lazım o kotayı gecince internet yavaşlıyor ve cok kötü oluyor bence kalkmalı adil kullanım kotası