0

çok iyi bi yerde değil yeni yeni ünlenmeye başladı ama bence pop müzikten daha öne çıkmalı daha fazla emek gerektiğine inanıyorum.

0

türkiyede rap müziğinin ilk baslarda olduğu seviyenen suanda daha iyi oldugunu söyleye bilirim. ilk baslarda asi stayla ve arsız bela ile baslamıstır. yaptıkları müzik ne kadar rap olmasada rap olarak bilinir. ilkkez patlamasını saglayan insanlardır. zamanla bu müziğin emektarları olan ceza,sagopa, yener cevik kesvedilmiş ve insanlar gercek rap müzikle tanısır. ülkede ilkkez adanalı dizisinde ceza fark var müziği kullanılarak insanlara rap müzigi ile tanıntmaya calışmıslardır. zamanla bu müzik dalı ile ugrasan yeni ve basarılı kisiler cıkmaya basladı. kimisinin sarkıları çok sevilirken kimleri dinlenmediği icin piyasadan düştüler. gazapizim, hidra,allame,no1,taladro,sancak,sansar salvo gibi bilindik ve rap müzik dalında oldukca basarılı insanlardır. ülkemizde yayında olan cukur ve avlu dizilerinde rap müzik kullanılarak ülkede rap müziğin tanınması için ugrasılmıs ve bu ugraş basarı ile son bulmuştur. bu müzikleri seslendiren rap sanatcıları cukur dizisi için gazapizim,hidra,allame,no1,burak kin olarak bilinir. avlu dizisinin müziklerini ise kokera ve sagopa sanatcıları seslendirmektedir. rap müzipi ülkemizde suan istenilen kıvamda olup yeteri kadar dinlenme kitlesine sahiptir. bu basarının devamı gelecek ve daha cok dinlenecektir.

0

popüler kültüre bağlı hareket etmeleri, artık çemberinden çıkmış olmaları varoşun, o kenar mahalle kültürünü sentezleyemiyorlar şarkılarında.

0

ülkemizde rap müziğine hakettiği kadar değer verilmiyor. bu yüzdende konumu iyi yerlerde değil. bence yapılan en güzel müzik türlerinden bir tanesidir rap müzik.

0

rap müzik şu an eskiye nazaran önemini yitirmiştir diyebiliriz.