0

severse kim sever?

?

4 cevap
0

severse kim sever güzel soru.
sevmeyi bilen herkes sever.
hayata gözlerimizi açar açmaz bir annenin kucağına düşeriz, bizi ilk seven ve tamamen karşılıksız seven kişidir annelerimiz.
en güzel anneler sever bu hayatta.
en çok anneler ödün verir kendinden.
iyisiyle,kötüsüyle,hatalarımızla ve doğrularımızla kısacası herşeyimizle en çok anneler sever.

0

sevmeyi bilen herkes sever.allah sever. anne sever.sevgili sever. evlat sever.baba sever. sevmeyi bilen her insan sever. rabbim hepimize sevgi ve merhamet duyguları vermiştir. kimizde çok kimimizde az. bu içinden çıkarmak isteyenlere bağlı. hayvan bile sever ya. hatta yeri gelir insandan daha çok sever. sevmek için yürek gerek. herkesin düzgün bir şekilde hakkını vererek yapabileceği bir iş değildir. herşey den önce emek ve sabır ister. tohum ekeriz. sularız. gözümüz gibi bakmaya çalışırız. kurumaması için herşeyi yaparız. ve bize karşılğı büyüyen bir fidan olur. zamanı gelir o fidan ağaç olur.

0

severse allah sever kulunu başkasının sevmesi önemli diğil

0

anne sever. anne sevgisinden büyük bişey varsa o da allah sevgisidir ama anne bu dünyada bize bahşedilmiş en güzel şey ve kimseye değiştirilmeyen bir değer. ne kadar sinirlenseler de, kızsalar da, anne yüreği hiç bişeye dayanamaz yine evladını sever yine onu korumaya kollamaya çalışır .evladının önüne dünyaları sermeye hazırdır anne. ne olursa olsun asla annenizi üzmeyin çünkü o sizi sizden daha çok seviyor..