0

ben yikanmadan duramam bir gün var bir gün yok mutlaka yıkanmaya çalışırım .fakat hiç yikanmadan yaşayan birinin haberini duymuştum daha önce ama nereye kadar insan kokmazmi acaba,

0

insanlar banyo yapmazlarsa zamanlar vücütlarında olan bakteriler onları çeşitli deri hastalıklarına ve yalnızca deri de değil çeşitli iç hastalıklara da sevkedicektir. eğer ilerde ön görüldüğü üzre su tükenşr ve insanlar banyo uapamaz hale gelirse dünyadaki ölümlerin çoğu da bu hastalıklardan kaynaklanıcakmış.

0

ben şahsım adına konuşcak olursam hayatta duramam. hatta hemen hemen hergün işim gereği tozlu ortamda çalıştıgım için banyo yapıyorum. yani bir kere toplumumuz bizim o konuda gelişmiştir. kolay kolay ter kokan birisini göremezsin akrabalar arkadaşlar içerisinde bir tek yazın böyle bir durumla hem kendin hemde bir tanıdığınla karşılaşabilirsin. o da gayet normal canım türkiyenin sıcaklığına bakacak olursan. temizlik yıllardan beri bizde alışkanlık olmuş. bir yere giderken temiz ve titiz gidiyoruz. türk insanının bu huyunu çok seviyorum. avrupada misalen böyle birşey yok.

0

insan banyo yapmadan duramaz tabii ki insanın rahatlaması mikroplardan arınması için mutlaka duş alması gerekmektedir banyo yapmayan bir insan bir toplum içine giremez kötü kokar millet ondan kaçar güneşin altında ki sıcaktan iş yerinde çalışıyoruz tıraş olduktan sonra bunlara yapması gerekmektedir banyo yapmazsa saçında bit oluşur vücudunda çilli sivilceler oluşmaya başlar mecburen duş alması gerekmektedir banyo yapılmadan bir hayat düşünülemez.

0

banyosuz bir hayat olmaz, susuz bir hayat olmaz derler banyo yapmazsak hem sağlık açısından oldukça büyük bir problem olabilir. çünkü banyo yapmadığım zaman kirleniyor üstleniyoruz birçok bakteri vücudumuzda girmiş oluyor. yani zaten bir insan maksimum 2 gün banyo yapmadan durabilir 3 gün direk duşa girilir aynı şekilde ben de öyleyim. yani insanın saçı olsun sakın olsun farklı yerler olsun yani saçımız bile olsun en çok da kirli yaptığımız yer oradan belli oluyor kirli oğlumuzun en büyük kanıtı saçtır, saçımıza çekidüzen vermezsek pislik gibi görünüyoruz ve zaten saç iki günde bir aşırı derecede yağlanıyor bu da insanın en çok çok dikkatini çeken bir konudur benim saçım aşırı derecede yağlanıyor rahatsızım, tabii ki de bu konudan zaten bitlenme gibi bir şey olur yani böyle bir şey gerek duyulmaz banyoya girmemek gibi ama bazı şartlarda tabii ki de böyle bir zorluklara kalabiliriz. o ayrı bir konu yani banyosuz kimse yapacağını düşünmüyorum yapış yapış oluyor zaten bir insan çok rahatsız oluyor banyo yapmadan yani durulamaz sağlık açısından da oldukça önemli. çünkü artık hastalık gibi bir elementler artık bulaşabiliriz bu kirlilikten yani günlük hayatta bazı challenge bu arada öyle bir konularda çıkıyor. yani bir hafta gibi bir uzun süre hiç banyo yapacaksın falan ama zaten gerekli bakıyorum da insanlar kış aylarında pek bir banyo yapmıyorlar. yani bunu genellikle konuşmayayım bazı insanlar yapmıyor sadece kafasını yıkayıp çıkanlar var öyle yani.

0

bence durulamaz ve durulmamalıda tabi adamın teki var baya yıldır yıkanmıyormuş adamın saçı sakalı birbirine girmiş bir insan neden yaparki böyle birşeyi .sağlık açısından da olumsuz birşey bu.

1

uzun süre banyo yapmadan duran bir insan görmedim. sanırsam bir insan banyo yapmazsa, pislikten ölür. vücudunda mikroplar vs oluşur. şahsen kendi adıma konusuyum muhakkak iki , üç günde bir banyomu yaparım. banyo yapınca insan ,rahatlamış, hafiflemiş hissediyor kendini. temizlik gibisi yok valla. hem dinimizde temizlik üzerine kurulmuş. temizlik imandan gelir.

0

duramaz etrafına çok kötü kokular yayarsın buda kimsenin yanına yaklaşmama sebebidir banya yapmak temizlik imanın şartıdır temiz olmak çok güzel bir duygudur

0

bir müddet sonra korkmaya başlarız tabiki çok zor . belki belli bir süre . kirleniriz bitlenebiliriz pislikten dolayı korkarız . yani banyo yapılmalıdır.