0

daha önce numaralı ya da numarasız lens kullanmadım. gözümde allah'a şükür bir problem yok. renkli lensleri denemeyi isterdim ama. genelde yapay bir görüntü oluşturuyor ve hemen anlaşılıyor ama biraz daha doğal duranları var. bir de ben kullanma esnasında korkuyorum açıkçası. göz mikrop kaparsa, kör olursam falan diye acayip korkularım var. tamam mikrop kapabilir ama kör olmak biraz daha düşük bir ihtimal sanırım. ama mavi lens kullanmak isterdim. en azından bunu da hayatımda bir defa deneyimlemiş olurdum.

0

hayır takmadim takmak da istemem çünkü insanlar doğal olmalıdır onları doğal tanımak en iyisidir bence

0

evet bir defa taktım ama lensi mantıklı bulmuyorum *dereceli dışında*

0

ben daha önce 1 kez cihaz kullanmayı denedim fakat gerçekten çok zorladı gözlerimi çok sulandı takmak da çok zorlandım normal dedi gözlerim çok hassastır makyaj yaparken bile gözyaşım oluşur bundan dolayı hiç hiçbir şekilde rahatsız edemedim fakat şu an gözlük kullanıyorum bunu lensi çevirme hiç düşünmedim rahatlık ve hijyen açısından gözlük daha rahattır seans kullanırken birtakım sorumlulukları göze almak gerekir daha kolay mikrop kapma olasılığı olabilir gözümüzün sorundan dolayı tercih etmedim bir kez kullanarak bir deneyim yaşadım

0

ben lens hiç kullanmadım fakat kullanmayı düşün müyorum gözlük takıyorum doktor hiçbir doktorda zaten lensleri tasvip etmiyor genelde ameliyatları ve çizdirme ameliyatlarını öneriyorlar lensleri bir güzelleşme aracı olarak görülüyor. bencede öyle lensler görme aracı olarak değilde kendini daha güzel göstermek olarak kullanılıyor aynı güneş gözlükleri gibi güneş gözlükleri de daha çok gözde değilde kafaya takıyor insanlar.

0

lens takmayı daha öncesinde de çok istedim. renkli veya şekilli lensler dikkatimi çekerdi hep. ama bir türlü kullanma imkanım olmadı.

0

daha önce çok şükür ki hiç kullanmadım. ne gerek oldu ne de özentilik adına kullandım.. görüyordum zaten böyle solüsyonu ayrı, o göze takması çıkarması ayrı..çok sinir bozucu görünüyordu.. üstelik de çok da yakışmıyordu alan arkadaşlarıma.. çok belliydi sahte olduğu yani..

1

hayır daha önce hiç lens takmadım tıbbi bir zorunluluk olmadan da takmayı düşünmüyorum.

0

ben daha önce hiç lens takmadım ama gözlerimde sorun var onun için gözlük verdi ve gözlük kullanmakta rahatsız olduğum için gözlük hiç kullanmıyorum onun içinde birkaç sene önce bir kaza nedeniyle sol gözüm zarar gördü ve bu zarardan dolayı pek fazla göremiyor doktor bir ameliyatla mercek yerleştirip daha net görmem için tavsiyede bulundu ama ben reddettim çünkü gerçekten göz çok hassas bir şeydir ve dokunmak istemedim.

0

ben daha önce lens kullandım. kullandığım süre içerisinde çokta memnun kaldım. lensleri gözünüze takarken ve çıkartırken ellerinizi çok güzel yıkayıp dezenfekte etmeniz gerekiyor. benim kullandığım lensler sabah takılıp akşam çıkartılması gerekenlerdendi. bir de gözünüze takıldıktan sonra bir kaç gün gözde kalabilecek lenslerde var. benim gözlerimde göz kuruluğu olduğu için bu lensleri tercih edemedim.

0

taktım ama ne zorluklar ile onları gözlerime taktım anlatamam burada:( ilk etapta dile getireyim taktığım lens numaralı idi yani mecburiyetten taktım. evlenecek idim nişanımda gözlüklerimi çıkarıp yerine de lens takmadığım için sürekli eşime uzakta olan biteni soruyordum :) düğünde de aynısını yapmamalı idim ve bir deli gelin cesareti ile lens aldım. taktıktan sonra mükemmel bir rahatlık lakin takana kadar o gözlerim az yaşarmadı, lensi elimde az kaybetmedim. süresi dolduktan sonra da yenileme ihtiyacı duyamadım çünkü takabilme noktasında hiç yol kat edememiştim.

0

hiç lens takmadım ben bir ara dedim deneyeyim sonra da unuttum gitti

0

evet kullandım fakat uzun süreli kullanıma alışamadığım için gözlükle devam ettim. havuza girerken vs göz numaram büyük olduğu için lens kullanıyorum sadece yaz aylarında deneyimleme fırsatım oldu.

0

evet cok merak baska birini arayip yarim saat sen bu ikisini yaparken ciddi anlamda katkı sağlayan arkadaşlarım için ofsayt bayrağı fenerbahçe fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor musun kendin beni bu arada hepinize cok cok tesekkur ederim canim birakmadim zaten beni ilgilendirmiyor da para her zaman gel bilgileri istiyo speaklarda direk googleye mi yapistirdin mi bilemedim çünkü sizin gibi dusunun bugun yorumları hem tabletten hem telden yapiyo ben sana dedim ilk yarı sonucu ve cay cok kuvvetli yorumları hem tabletten hem telden yapiyo ben sana dedim ilk yarı sonucu ve cay cok kuvvetli yorumları hem tabletten hem telden yapiyo ben sana dedim ilk yarı sonucu ve cay cok kuvvetli yorumları hem tabletten hem telden yapiyo ben sana dedim ilk yarı sonucu ve cay

0

evet taktım ama sakın takmayın bence çok zararlı çünkü

0

daha önce lens kullandığım evet daha önce lens kullandım

0

takmadim ve düşünmüyorum onu temizlemek gözüne yerlestirmek falan igrenccc

0

hayır hiç taktırmadım gerekde duymadım taktırmaya

0

hayır daha önce hiç lens kullanmadım ve kullanmaya gerek yok.

0

daha önce hiç lens takmadım , daha önce gözümde bir sorunda olmadı alah bana iki çift göz verdi bu bana yeterde artar kardeşim bu kadarına şükredelim allah bize bunları verdiği için inşallah cennetinden bizede biraz yer verir inşallah bu bize yeterde artar kardeşim .