0

hayır hiç onu kullanmadım ama bir keresinde saçlarım upuzunken kısacık kestirmiştim o zamanlar çok özlüyordum uzun saçlarımı işte onun için bir peruk almıştım onu takıyordum .

0

hayır hiç takmadım takmakta istemem açıkçası

0

saçıma çıt çıt taktırmadım dışarda görüyorum hoş görünüyor

0

hayır saçıma hiç çıt çıt taktirmadim. bir ara çok heves ettim saçım uzun süre uzamadı bana küstü. ama daha sonra vazgeçtim o da çok ugrasmalı. saç uzatmak için başka yöntem keşfettim şuan da istediğim boyda şükür. hiç ihtiyacım yok şuanda.

1

hayır bugüne kadar bir kere bile saçma çıt çıt taktırmadım.görüntüsü çok iğrenç duruyor. eğer saçımı kestirmeye göze aldıysan tekrardan yapay bir şekilde uzatmaya çalışmam. insanları da zaten hiç anlamıyorum. eğer uzun saça o kadar çok meraklıysanız neden saçlarını kestiriyorsunuz o zaman.

0

saçıma çıt çıt takmadım veya taktırmadım.saçlar için çok zararlı çıt çıt.bir süre sonra kaynak yerleri saçınıza yapışabiliyor.banyo yaparken saçınızı rahat tarayamadığınız için temizlik duygunuz da yarım kalabiliyor.kendi saçınıza iyi bakmaya çalışın ve özel kürler uygulayın derim ben.çıt çıt taktırmayın.

0

evet bir ara takmıştır ozaman bekardım. saçlarımı kestirmistim sonradan pişman olduğum 7 ay çıt çıt taktım. şu an saçlarım belim de gerek kalmadı çıt çıt takmama yani takan arkadaşlarım hala var.