1

cumhuriyet halk partisi (chp) , iyi parti (ip) ve saadet partisi (sp) tarafında kurulan "millet ittifakı" seçimlere girilirken "cumhur ittifakı"na karşı kurulmuştur. ve şu ana kadar her 3 (üç) partinin de birbirlerine çok özverili davrandıkları görülmektedir. bu şekilde devam ederlerse ki; bunun en güzel örneğini mahalli idareler seçimlerinde gördük, oy oranlarını katlarlar. tabi özveri ve çok çalışmak şartıyla.

0

bence ıyı bır ıhtıfak olmus ve bu bizi pek ilgilendirmez

0

nasıl ki akp ve mhp aralarında uzlaşıp cumhur ittifakını kurdularsa bunun karşısında bir başka ittifakın oluşması da son derece olağan bir durumdur. chp ve iyi parti de millet ittifakını tamda bu nedenle kurdular.

0

iyi parti'nin yeni kurulmuş bir parlamento içerisinde yer alması, yüksek bir ivme çıkışı olarak yorumlabilir ve milliyetçi oyların sahibi artık onlar da.iyi parti milliyetçi tabana sahip seçmen olarak, milliyetçi hareket partisi'nin oylarını da bölmüş oldu ve chp ile ittifakı güzel mantıklı bir birliktelik yol izleme olarak kabul ediyorum.chp ve iyi parti zor bir süreçten geçiyor, gerçi her parti gibi halkımız seçmeniz çok zor durumdalar ve yerel seçimler tam zamanına denk geldi.iyi veya kötü halkımız bu seçimi de arkasında bırakacak, umarım hizmetler halkımızın istediği gibi olur.

0

nasıl başka partiler birbiriyle ittifak yapabiliyorsa iyi parti ve chp nin yapmasıda normaldir burada siyaset yapmayın sorunun cevabı yazın sadece.

0

ikiside birbirinden boş olduğu için yorumlamaya gerek yok tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ne diyelim.

0

artık herşey olabilir ülkemizbir kaosa sürükleniyor allah yardımcımız olsun herşey çok pahalı oldu böyle giderse sonumuz kötü

0

iyi parti ve chp arasındaki ittifakı iyi buluyorum heriki taraf için hayırlısı olsun