0

bu ülke kendi insanına bakamıyor ki bir de suriyelileri mi besliycez zaten külliyen zararlar başımıza dert oldular savaş var güya bayramda nasıl memleketlerine gidebiliyorlar anlamış değilim burda iyi bakılıyorlar tabi ayrıca insan ülkesini hiç mi savunamaz savunmadığı gibi hiç mi vicdan azabı duymaz ve çocuk yapar bizim ülkemizin başına gelse böyle bir şey ki allah korusun ölceğimi bilsem gitmem çünkü bu ülke kolay kazanılmadı

1

bu haber doğru olamaz. suriye vatandaşları suriye de daha rahat etmezler mi? neden burada vatandaşlık veriliyor. amaç nedir? eğer verilecekse tüm türkiye'ye girenlere verelim olsun bitsin.

0

ben istemiyorum suriyelileri burda onların memleketi temizlenmedi mi gitsinler artık ülkemizi iyice bozuyorlar hırsızlık tecavüz olayları arttı bide ülkemize hastalık getirdiler. savaşa gitmediler burda habire çocuk yapıp durdular . devlet kendi yoksullarina baksın bunlara boş yer para yedirecegine.

0

ben cok gereksiz buluyorum.
300 bin suriyeliye vatandaslik vermek yerine,suriye yi temizleyip multecileri de gondermeyi deneseler cok daha iyi olurdu.