0

vardır illaki ama kimseye vermezler çünkü antika

0

evet tabıkı benım kendi çalısma odamda eski siyah beyaz televizyon var tabiki onlarda çogunlukla köylerde de vardır bence.

0

evimiz de 2 adet ile evet diyorum. biri çalışmakta iken diğeri tozlanmakta... ne diyelim eskilerin anısı hatırası var

0

bizim koydeki evde hala eski tip televizyonlsrdan var. tüplü televizyonlardan.

1

bizim evde var bir eski siyah renkli televizyon. anteni çekmiyor. eskici geçerse ona verip satacam.

0

biz hala tüplü televizyon kullanıyoruz ve bu televizyon benimle aynı yaşta sayılır televizyon bir 20 yıllık falan var ve hala da çalışıyor mu televizyon bozulmadığı için annemgil plazma almıyorlar.

0

çok aşırı eski olmasada kullanılmayan arkası büyük bir televizyonumuz var. bir tane de tablet ekranından bile küçük siyah beyaz radyolu koleksiyonluk bir eski televizyonumuz var onu süs olarak kullanıyoruz.

0

37ekran bir tane var sağlam diye atamadık yatak odasında duruyor.

0

bizim eski bir tv mız ve bundan bir süre önce mecburi olarak bir süre onu kullanmak durumunda kalmıştık . daha sonra kendi kendine dumanlar çıkarmaya başladı o kadar komiktiki patlar felan diye korkudan açamaz hale gelmiştik .

0

eski televizyon genelde yaşlılar da bulunuyor. yenisini pek kullanamadiklari için eskiyi kullanmayı tercih ediyorlar.

0

bizim hem yeni hemde hatıra olarak eski televizyon var gerçekten unutulmaz tüplü televizyon ama bence çoktan unutuldu çünkü bende resmen unutum çok az hatırlamaya başladım tabi teknoloji gelişiyor tabi bizde bu teknolojiye ayak uydurmak zorundayız yoksa burada barinamayiz .

0

vardır tabi onlarda ne hatıralar var kimisi ço kdeger verir kimisi atar ama anıdır eskiler hep baktıkca hatırlarsın geçmişi evdeki oalyları kimler geldi kimler geçti

0

vardır muhtemelen çünkü eski televizyonlar yani tüplü televizyonlar aslında diğer televizyonlara göre daha dayanıklı ve sağlam hatta bir çanak anten ile hala kullanılabilir.