0

bence eski aşk yok artık şimdiki kızların da erkeklerin de aşk anlayışı biraz farklı olmuş artık herkes çıkar dünyasına girmiş herşey para olmuş sevmese se sevgili oluyorlar evleniyor ne için zengin parası var o yüzden eski aşk gerçek aşk ben göremiyorum şimdiki devirde herkesin amaçları var gerçek seven gerçek temiz sevgiyi dürüstlügü arayan nadir bence hayat böyle olduğu sürece insanlara da güveni kalmıyor böyle düşünen insanlar için bence allah herkese durust çıkarsız sevgiler aşklar nasip etsin inşallah.

0

valla eski aşkların olduğunu zannetmiyorn askınsimdiki gençler bacak arasında arıyor aşk farklı birseydir aşkın anlamıyoktur eskiden aşk için ağlanır acı çekilir beklenirdi şimdi zinanın adı ask olmuş eskidenbasık olduğu kıza dokunmak ne haddimize utandınız dan bakamazdık şimdi geçler yatakta aşık yatağa aşık

0

vardır diye düşünüyorum sevmek karsiliklidir aslında vardır da eminim bundan

0

var ama denize iğne attığını düşün sonra da bu iğneyi bulmaya çalış bulabilirsen tabi, yani binde bir kişi de vardır onuda bulmak çook zordur bulunsa da kıymet bilmeyene düşer, zaten aşk da genellikle bir taraf aşık diğer taraf kadir kıymet bilmez eski aşklar, aşıklar yok denecek kadar azdır ama kıymeti bilinmez...

0

evet hala vardir bence cunki,gercek askin tadini alan o sekilde ilerliyordur.:)

0

eski aşklar biteli çok oldu. tüfek çıktı yiğitlik bozuldu derler ya telefon çıktı aşklar bozuldu aldatmak kolay oldu yalan söyleme kolay oldu tanışmak kolay oldu çaba kalmadı bakışma kalmadı hiçbirşey kalmadı teknoloji aşklarıda elimizden aldı.

0

hiç bir şeyde eski lezzetler olmadığı gibi eski aşklarında olduğunu düşünmüyorum. günümüzde aşklar çok hızlı tüketiliyor.