0

fenerbahçe spor kulübü''nün bu sezon için yapabileceği pek de bir şey kalmadı. bu nedenden ötürü gelecek sezonun kadrosunun temellerini atmaya başlamak fenerbahçe spor kulübü'nün geleceği adına daha faydalı olacaktır. fenerbahçe spor kulübü bu süreçte alt yapısına daha çok önem verir ve alt yapıdan genç yetenekler çıkartabilirse gelecek sezon lige bomba gibi dolu dizgin şampiyonluk yarışında başarılı olabilir.

0

ben de çocukluktan beri fenerbahçe taraftarı olduğum için bu soruya cevap verme gereği görüyorum bu yolda atılacak ilk adım ise bence ersun yanal hocamızın istediği şekilde bir orta saha transferidir ondan sonra alınan sağa kanat oyuncumuz nijeryalı moses çok kaliteli olduğu için dirar ile arkalı önlü oynaması sağ kanadı sağlam olacaktır onun dışında forvetimiz kiralık olduğu için kendisini oyna veremiyor ve oldukça cömert pozisyonlar harcıyor bu yüzden acilen yazın gelen para ile bir tane forvet oyuncusu alınmalı bu isim kendine takıma verdiği zaman açılan ortalar boşa gitmeyeceği için biz de puanlar alarak alt sıralardan kurtulacağız bu yönde dediğim üzere bir adette sol bek transferine şart görüyorum çünkü sol bekte oynayan oyuncumuz ne kadar iyi niyetli olsada yetenekleri kısıtlı olduğu için kendisi takıma yarardan çok bazen zarar verebilmekte bu oyuncunun yerine çok daha atletik ve iyi orta açabilen bir oyuncu getirirsek kanatlardan yapılan ordular sayesinde yeni alacağımız forvet oyuncumuz daha çok gol katkısı verecek bizi alt sıralardan kurtaracaktır ilk önce bunlara dikkat edilmeli ve transfer yapılmaldır transfer yapılmazsa fenerbahçe’nin geleceği biraz tehlikede gibi görünüyor benim adıma çünkü alt lig’deki takımlar bile şu an için bizden daha iyi oynamaktalar onları yenmemiz için takımı yenilememiz ve taze kan oyuncular ile oyunumuzu değiştirmemiz gerekmektedir.

0

bir fenerli olarak bu konuda çok dertliyiz, iyi bir başkan geldi başımıza ama biraz aceleci davranması sonucu ve takımdakilerin takımı demerolize etmesi sonucu kötü sonuçlar aldı.bu da takımı düzelmek için bayağı zorlayacak hem psikolojik hemde maddi olarak futbolcuların satılması yerlerine gelenlerde iyi bir prformans gelmemesi bizi mahvetti.takımdaki işe yaramaz futbolcuları göndereceksin.

0

fenerbahçe'nin toparlanabilmesi için, en azından ayağa kalkabilmesi için bir kere ali koç seçim kararı almalı ve bir güven tazelemeli, daha sonrasında ise yönetim ekibinde bulunan herkesi komple değiştirmesi gerekiyor. futboldan anlayan ve işini aşkla yapan insanlar gelmeli. daha sonrasında mutlaka ama mutlaka damien comolli ile yollar ayrılmalı. fransız teknik direktör yeterince kredisini doldurdu, cep telefonundan oturduğun yerden transfer bitirilmez. liverpool da sportif direktörken yaptıkları ortada olan bir adamın ilk yarıda kurduğu kadro ligi 17. sırada tamamladı, daha ne bekleniyor ki bu adamı kovmak için gerçekten ben anlamakta zorluk çekiyorum. daha sonrasında ise bütün yönetimsel işler tamamlandıktan sonra mutlaka ama mutlaka yaz transfer döneminde bütün kadro yenilenmeli. takımda sadece yerli oyuncular kalmalı yabancıların hepsi gidebilir hiç önemli değil. skrtel dışında hiçbirine ihtiyacı yok bu takımın. hepsinden kurtulması gerekiyor. mevcut kadroda yer alan oyunculara isim olarak baktığınız zaman hepsinin avrupa da kulüp bulabilme ihtimali son derece yüksek. emin olun burada kötü performans gösteriyor diye eleştirdiğimiz ne kadar futbolcu ve hoca varsa, ülkemizden ayrıldıktan sonra çok daha iyi yerlere gelmesi ve bizim de ağzımızın açık kalması muhtemeldir fakat burada o doku bir türlü uymadı olur ya bazen uyum sağlayamazsın tam olarak öyle oldu bir türlü o uyum sağlanamadı bu takımda. takıma mutlaka daha önce bu formayı giymiş, abilik yapabilecek, bu kulübün değerlerini bilen insanlar mutlaka getirilmeli. tuncay şanlı gibi, serhat akın gibi alex gibi emre belözoğlu gibi isimler bu takıma tekrar getirilmeli ve teknik heyette bu insanlara görevler verilmelidir. öte yandan takıma önder özen mutlaka tekrar gelmeli. onun bilgisi ve ışığında fenerbahçe futbol kulübü çok iyi yerlere gelecektir. bein sports ekranlarında yaptığı teknik analiz programında da adam fenerbahçeyi konuşurken içi acıyor resmen ben kendi gözlerimle görüyorum bunu bir gel deseler gidip elinden gelen ne varsa verecek ve fenerbahçeyi eski günlere dönüştürmek için elinden gelenin fazlasını yapacak. inşallah bu birliktelik de en kısa zamanda gerçekleşir. ersun yanalın isteği doğrultusunda transferler yapılmalı. hoca ne derse o olacak. alın dediği alınacak, gitsin dediği hemen paketlere sarılıp yollanacak. yapılan transferler de çok transfer yapmak amaçlanmamalı. doğru transfer yapacaksın ama 2 tane yapacaksın. en iyisini gidip getirteceksin. fenerbahçe seneye baştan aşağıya yapılanmaya girecek ve bu kolay olmayacak. fakat fenerbahçe'nin bir diğer şansı gelecek sene sözleşmesi bitecek olan bir çok yıldız oyuncu bulunuyor. fenerbahçe eğer bunların planlamasını en baştan yaparsa gelecek yıl inanılmaz yerlere gelebilir ve eskisi gibi şahlanarak belki de o özlediği, istediği 4. yıldıza ulaşabilir. benim kendimce fenerbahçe'nin kurtuluş reçetesi şeklim budur. inşallah buna benzer veya yakın şeyler uygulanır da mutlu günlere tekrar dönerim.