0

çok acı olmamalı. acı ağzımın tadını bozuyor

0

doğu kültüründe acı çok fazla sevsede batılı insanlar acılara pek alışık değiller bu yüzden çiğ köftenin orta acılı olması gerektiğini düşünüyorum acısız olup kendi özünden uzaklaşması da doğru olmaz çok acılı olup batılı insanların yemesine engel olacak kadar acı da olmamalı elbette orta karar her zaman iyidir.

0

her zevke göre değişir bnce çiğ köfte acılı hoş degil

1

tercihe göredir bence . çok acı seven çok acı katar ama normal seven o şekilde tüketir . ben biraz daha acılı seviyorum her zaman ekstra acı tüketemiyorum bazen rahatsız edebiliyor. ama bazen adam yapıyor mesela soruyor bize de acı olsun mu diye diyorum kat abi..

0

çiğköfte acı olur eğer acı olmasını istemiyorsak bulgur pilavı yapıp evde çok rahat yiyebiliriz hem çok fazla üzmez . çiğköfte acılı olur son olarak ta bunu söyler bitiririm

1

çok acı olmamalı. çünkü çok acı olursa, acıdan başka tat alamazsın, dolayısıyla çiğ köftenin tadını alamazsın. aynı zamanda o kadar acıya dayanamazsın. ama ben illa çok acı yiyerek tat alırım, diyorsanız en azından marula falan sarıp yiyin, öbür türlü yanarsınız.

1

çiğ köfte içine et konularak yapılıyorsa kesinlikle acı olmalı ki o acının etkisiyle pişsin.

1

çiğ köfte normal acılıkta olmalı herkesin yiyebileceği acı bir kıvamda olması gerekiyor çünkü bazıları var acı yemeye bilir o yüzden orta bir acılıkta olmalı özellikle çocuklar çig köfteyi sevdiği halde acı olduğu için yemeyen çocuklarda var bence o yüzden çocuklarda düşünmeli

1

çiğ köfte yapısı gereği tabii ki acı olmalı ama acının çok aşırı sana karşıyım kararında olması gerekir az acılı da çiğ köftenin tadına değişiklik katar. her şey usulünce güzeldir çiğ köfte deyince zaten aklı direk acı gelir bu yüzden bol tutulmalı.