0

jet sosyete dizisi çok eğlenceli arada sırada denk geldikçe bakıyorum. çok komik bir dizi. tv8'de çıkıyor.

0

jet sosyete dizisi gülse birselin yazarlığını yaptığı ve aynı zamanda oyunculuk yaptığı bir dizidir. daha önce diğer dizilerinde de rol alan oyuncu arkadaşları ile birlikte bu dizide tekrar oynamaktadır. bu dizi yapı olarak bir sitcomdur. bu tarz dizileri türkiye de çok başarılı bir şekilde bize sunan isimdir gülse birsel. avrupa yakası dizisi, yalan dünya dizisi gibi diğer yapımlarda da gülse birselin imzası vardır.dizide ki oyuncular hem dizide ki rolleri ile hemde gerçek hayatta ki ünleri ile diziyi izlememizde ki bir etkendir.ünlü hayatını, zenginlerin hayatını, komik bir şekilde anlatır. gündem de olan sorunlar ile alakalı dizide de bunları işleyip mizahi bir şekilde bizlere anlatıyor. fakat biraz klişe olacak belki ama güldürürken düşünmeyi de çok iyi başarıyor gülse birsel bu yapımında. dizi de çift karakteri oynayan hasibe eren dışında sarp apak, cengiz bozkurt, çağlar çorumlu,derya karadaş ve enis arıkan gibi bir çok ünlü oyuncu yer alıyor. bence oyunculukları gayet başarılı ki zaten bir kaç isme bir komedi programından diğer isimleri ise bilinen ünlü dizi ve filmlerden biliyoruz. belki de bir avrupa yakası olması çok zor fakat jet sosyete dizisi de mevcut dizi piyasasında ki yapımlardan farklı bir konumda olup, onlardan ayrılıyor. bu da bu yapımı özel kılan yegane şey oluyor. dizinin içerisinde oyunculardan bağzıları, sosyal medya üzerinde videolar çekerek fenomen olup, oyunculuğa yönelmiştir. bu isimlerden aslı bekiro vine uygulaması ile ünlü olup hayatımıza dahil olmuştur. deniz cengiz ise instagram üzerinde çektiği videolar ile ünlenmiştir aynı zamanda listelist de ki ünlü yazarlardan da birisidir deniz cengiz. yasemin sakallıoğlu da gene instagram üzerinde baya bir kitlelere ulaşan aynı zamanda videoları ile güldüren ve bu sayede ünlü olan isimlerden birisidir. genel olarak konuşacak olursak dizilerin çoğunda mafya babaları, göz yaşı bol olduğu için bu dizi güldüren ve kafa dağıtan, izlemediyseniz eğer izlediğiniz zaman hoşunuza gidebilecek bir dizidir.

0

ilk başladığı zaman 1. bölümünü seyretmişyim açıkçası hiç beğenemedim . ama hala devam ettiğine göre sevenleri izleyenleri var . gülse birsel çok iyi bir yazar senarist fakat her zaman iyi olucak diye birşey yok . belki de dizi daha sonra güzelleşti karakterler daha çok oturdu . bunu bilemiyorum devam etmediğim için ama ilk bölümünü hiç beğenmemiştim.

0

jet sosyete dizisi bir gülse birsel dizisidir. hiç izlemediğim için yorum yapamam.

1

jet sosyete dizisini her çarşamba günü izliyorum ve çok seviyorum. oyuncalar çok başarılı. gizem, alara, dilara, safiye hepsi çok tatlı ve başarılı.