0

ozan kabağın ilk çıktığı karşılaşmanın bayern münih olması aslında biraz talihsiz oldu. bir kaç iyi hamlesi vardı tabii ki fakat takımı sahadan 4-1 gibi bir mağlubiyetle ayrıldı. ancak bu maçı kesinlikle bir kıstas olarak alamam. hem ilk maçı, hemde bayern münihe karşı oynuyor. ancak benim ozan kabağa genel olarak güvenim ve inancım tam. çok istiyorum oyuncunun başarılı olmasını bir fenerbahçe taraftarı olarak. karşısında lewandowski gibi bir gol makinesi oynadı bu maçta ozan kabağın. stuttgart bu sene takım olarak almanya liginin en kötü takımı. küme düşmeme mücadelesi veriyorlar. aslında bu ozan kabak için bir fırsat olabilir çünkü geldiği takım galatasaraydan 2 gömlek daha aşağıda olan bir takım ancak bu kadar kötü oyuncunun içerisinde göstereceği iyi performans ile parlaması çok uzun zaman almayacaktır. bu fırsatı çok iyi değerlendirmesi gerekiyor. girdiği 6 ikili mücadelenin 4 ünü kazanmış bu maçta ozan kabak. lewandowskiye karşı oynadığını düşünürsek bence harika bir istatistik. yenilen 3. golde bir kademe hatası var fakat olacak elbette bunlar. genel anlamda kötünün bir tık yukarısında diyebiliriz bu maçta ki performansını fakat kötünün bir tık yukarısında gözükmesinin sebebi kesinlikle kendisinin göstermiş olduğu performans değil, stuttgartın çok kötü bir takım olmasından kaynaklıyor. alman ekibi stuttgartın bir sonra ki karşılaşmasında göstermiş olacağı, ortaya koyacağı performans onunla ilgili almanya' da neler yapabilir konusunu masaya yatırmamızı daha rahat sağlayacaktır. bu maçla ilgili yorum yapmak kötüydü vs. diye çok doğru bulmuyorum. zamanı geliyor bayern karşısında ramosta çimler de sürünüyor, pique de. dünyanın en güçlü 5 takımından birisi hala daha.

0

ilk maç olmasından dolayı biraz performans gösteremed, tabiki karşısında bayer munih gibi bir takım kolay değil zamanla alışır takıma ve lige sonrası ne olur bilemem tabiki.

1

27 ocak 2019 tarihinde oynanan bayern münchen (munich) vfb stuttgart arasında oynanan maçı bayern münchen 4-1 kazanmıştır. maça ilk 11'de başlayan ozan kabak fena bir performans sergilemedi. takım ortalaması 10 üzerinden 6,19 olan stuttgart oyuncusu olan ozan 6,50 puan almıştır. 90 dakika boyunca oyunda kalan futbolcumuz girdiği ikili mücadelelerin 8'inden 5'inde başarılı olmuştur. ayrıca isabetli pas oranı da %71 olmuştur

0

ilk maç için çok iyiydi, daha da iyi olacak.