0

nefret gerçektir. sahtesini asla beceremezsiniz. ama sevginin sahtesini en iyi artislerden daha iyi yapacak insanlar tanıyorum. hollywood filmleri taş çıkarır cinste oyunculukları var.

0

nefreti.enazindan icindeki herseyi dokuyorlar.cok samimi konusuyorlar.nefret edenler asla yalan söylemezler.çünkü çok gerçekcidirler.durustturler.

0

tabiki sevgiyi daha samimi bulurum. nefreti samimiyetsiz yapan kendisidir zaten o duygudur yani . bence insan nefret edeceği yerde sevmeyi denese hem kendi hem karşısındakiler daha huzurlu olacaktır .

1

sevgi içeriğinde emek ve fedakârlık gerektirir. ne yazık ki günümüz de sevgi o kadar basite indirgenmis ki herkes kendi çıkarını düşünüyor. anlık hazları sevgi olarak nitelendiriyor. zaten birçok ilişkide ya evliliğe gitmeden bitiyor ya da evlendikten bir kaç ay sonra noktalaniyor. bu anlamda bana nefret daha samimi geliyor. en azından kesin ve samimi bir duygu.

0

ben nefrete daha samimi buluyorum çünkü bütün sevgiler gerçek olmayabiliyor yani insanın kavga anında dilinden dökülenler bence içindeki olan gerçek nefret ve duygulardır .çoğu zaman genellikle gerçek oluyor.