1

bana göre aşık olmalısın önce sonra sevmelisin daha sonra sevgi gelir.

2

ilk önce sen seveceksin ki sevgi sana gelsin..

0

kendiniz sevmekten geçer öncelikle, eğer kendinizi severseniz bir şekilde bunu hayatınıza da yansıtırsınız tabi yaptığınız insan seçimleri de önemli. hayatınızda iyi insanlar olduğu sürece sevgi olacaktır.

0

insanın hayatına sevgiyi getirmesinin yolu sevmekle başlar. eğer kalpte sevgi varsa ve etrafa bu enerji yayılıyorsa zaten insanın karşısına sevgiyi verebilecek kişiler çıkar. yahut etrafındaki kişiler bu sevgi enerjisini alarak sevgilerini hissettirmeye başlar.

sevgi enerjisi yaymanın olmazsa olması insanın kendini sevmesidir. eğer insan kendisiile barışık olabilir ve kendi içindeki çocuğa şefkat gösterebilirse zaten ortada sorun kalmaz. bilinç altında buna engel kayıtlar olabilir. bu kayıtların temizlenmesi için farklı yöntemler uygulanmaktadır. bu yöntemleri araştırıp kendine uygun olanı bulup uygulamak bilinç altındaki problemleri ortadan kaldırım sevgiye varmamızı sağlayabilecektir.

0

insanlar kendini severse sevgi zaten insanların hayatinda olur.

0

kendini sevmekten geçer,önce insan kendini sevip sevgi enerjisinde kalırsa zaten herkes tarafından sevilir, olumluya odaklanmak gerekir.

0

hayata olumlu bakarak hayatiniza sevgiyi getirebilirsiniz.