0

patates salatatı patates yemeği patates kızartması haşlanmış patates kumpir patso yapılır

0

kizartma pure izmir kofte kavurma bir cok yemekte kullanilir

0

patates oturtma ,patates musakka ,patates kızartması,köfteli patates patates en çok köfteye yakısıyor köfte olan tüm yemeklere patates ilave edilebilir

0

patates ile sulu yemekler yapılabilir. kırmızı et yada beyaz et ile yapılacak her yemekte kullanılabilir. ayrıca herkesin çok sevdiği gibi kızartması da yapılabilir. böreklerin içerisine harç olarak kullanılıp öğle yemeğinde tüketilebilir. patatesin her girdiği yemek de güzel olduğu için sebze yemeklerinin de et yemeklerininde içine güzel olur. patates ile püre yapılabilir yada sadece salçalı bir şekilde sulu patates yemeği de yapılabilir.

0

patatesleri bir sürü şey yapılır ,yemeği, böreği hasiamasi ,,kroket, kızartması,patatesli kek ,patates mücveri,bezelye yemeğine konulur,yahni yemeğinin içine,patates köftesi, patates dolması, kumpir vb gibi bir sürü çeşitli yemeklerde kullanılır.

0

patates ile kızartma, patates yemeği, patates tavuk gibi yemekler yapılır. patates her yemeğin yanında içine atilir.

0

patates ile yapılan yemekler
patatesi suyun içinde isitilarak yapılır.
babalardan bulunan çerez çıtır çeşitleri patatesten yapılır.
patatesi yogurarak yağın içinde yapılan patates yemeği.
bir çok yemek vardır mesela yediğin içindede yapılır ben bu kadarını biliyorum hoşça kalın.

0

benim en sevdiğim şey klasik patatesli köfte yemeği

0

sulu patates yemegi kızartması türlü yemegin içine katılır bezelye yemegine katılır haşlaması yapılır

0

patates kızartması patates yemeği patates oturtması kumpir fırında tavuk yapıp altına patates düşünebilir patlıcanlı patates yemeği yapılabilir kuru fasülye içerisinde kullanılabilir türlü yapılabilir patatesli yumurta yapılabilir

0

patates bir çok farklı yemekte kullanılabilen bir sebzedir. her türlü sulu yemeğin içine küp küp doğranılarak konulduğu gibi kendi başına sade patates yemeği de yapılabilir. et yemekkerinin yanına çok yakışacak patates püresi yapmak mümkündür. dünyada patates en çok kızartması yapılartak tüketilmektedir. mercimek çorbasının içine bile patates eklenmektedir. soğuk bir meze tarifi olarak patates salatası yapılabilir. etli ya da tavuklu yenmeklerin yanına patates çok yakışır. sade tek başına patates haşlaması da yenilebilir. patates mutfağımız için çok kıymetli ve bir çok fonksiyonu olan bir sebzedir.

0

patates bile birçok yemek çeşidi yapılabilir bunları örnek olarak fırın yemekleri hamur işleri kahvaltılıklar tencere yemekleri verilebilir örneğin fırında patates köfte yapabilirsiniz fırında kremalı patates yapabilirsiniz patatesli poğaça patatesli börek yapabilirsiniz patates kızartması patates haşlaması fırında patates yapabilirsiniz patatesli kek bile yapabilirsiniz.

0

patates haşlama yapılabilir patates kızartması yapılabilir patates közleme yapılabilir bezelyede kullanılabilir