0

genellikle giymeyeceğim şeyler almamaya çalışan biriyim. ama kullandıklarımdan artık kullanılamaz hale gelenleri etrafımdaki ihtiyacı olabilecek insanlar varsa onlara veröeye çalışıyorum baktım kimse almıuor o zaman da gidip bir poştte toplayıp kışın sobada yakmak için bir kenara ayırıyorum ya da bazışarını temizlik bezi olarak kullanıyorum. böylelikle onları da değerlendirmiş oluyorum.

0

giymediğim kıyafetleri ihtiyaç sahibi olan kişilere vermeye çalışıyorum.

0

giymediğim kıyafetleri belediyelerin koyduğu kıyafet toplama kutusuna atıyorum.böylece eskimemiş yırtık olmayan kullanılabilir eşyalar ihtiyaç sahibi olan kişilere belediye aracılığıyla ulaşmış oluyor.

0

gitmediğini kıyafetleri bir poşete topluyorum ve başka birilerine yardımcı olmak için onlara veriyorum . annemin tanıdıkları aracılığıyla zor durumda olan insanlara dağıtıyoruz . böylece hem onlar faydalanıyor hem bizden yük kalkmış oluyor .

0

giymedigim kıyafetleri kıyafetleri olmayanlara veriyorum bazen arkadaşlarıma veriyorum

0

giymediğim ve artık bana olmayan kıyafetlerimi ve diğer eşyaları mı öncelikle arkadaşlarıma ve yakınlarıma soruyorum isteyen var mı diye eğer onlara da uygun değilse yardıma ihtiyacı olan giysiye veya diğer eşyalarımı ihtiyacı olan kimselere vermeyi uygun görüyorum ki bence herkes böyle yapmalı dolapta durmasının hiçbir manası yok yemediğimiz kıyafetlerin ihtiyacı olan kimseler faydalansın.

0

ben giymediğim eşyalarımı kötü olmayan giyilir vaziyette olan esyalarimi muhtaç olanlara veriyorum yıllık çekenlere o şekilde kötü olanlarida çöpe arıyorum

0

eski yermeye küçülen giysilerimizi ihtiyacı olan insanlara veriyorum eğer çok eski kullanilmayacak gibi ise onlara dosyası olarak veya el bezıi olarak kullanmayı tercih ediyorum.

1

ben kıyafetlerimi yırtılana kadar giydiğim için sonrasında çöpe gidiyor ama çocukların elbiselerini sağa sola dağıtıyoruz.

0

giymediğim kıyafetleri direk çöpe atıyorum yada giyilecek durumda ise kardeşime veriyorum o giyiyor.

0

ihityacı olan eşe dosta akrabalarıma veriyorum eğer elımde kalırsa onuda bir şekilde değerlendiriyorum