0

inanın o kadar çok varki. bizim ülkemizde herkes bir ağızdan konuşur. insanlaın birbirinin kıyafetini eleştirme de üstlerine ypkkimse aynaya bakmaz hep karşısındaki insanı eleştirmeye meyillidir. ben bu tutumu yanlış buluyorum insbalsr ne giyerse giyerler ister açık ister kapalı giyerler herkesin kendine göre bir fikri vardır bu size yanlışta gelebilir doğruda gelebilir farketmez. ama karşıdaki insanın fikrine ne giydiğine karıştığınız an o artık sizden çıkmış birşey oluyor yani kendi düşüncelerinizi karşı tarafa enpoze etmeye çalışmış oluyorsunuz. ben bu tutumu yani bu davranışı yanlış buluyorum herkes özgürdür insalar ne giyeceğine kendileri karar verir çeşitli inançları olabilir veya inançları olmayadabilir. istediği şekilde giyinebilir buna kimse karışmamalı. herkesin bir görüşü vardır ama bunu karşındaki insana dayatamazsın bu ozaman sizin görüşünüz olur halbuki karşınızdaki insanda bir berey ve kendi aklı fikri var istediği şekilde kendi hayatını yaşayabilir. insanlar çok önyargılılar anlayışlı olmak ve saygılı olmak gerektiğine inanıyorum.

0

evet bazi insanların giydikleri kıyafetler mesela beni rahatsız ediyor dışarı çıktığımda o kadar çok açık her yerleri meydanda olan kadınlar var ki sonrasında erkekler neden şöyle neden böyle konusu ortaya çıkıyor tabi o kadar açık yersen kadınlar bile hani ben kadın olduğum halde bile dönüp bakmışım rahatsız olmuşum erkekler illaki bakar onların giyinişi tarzlarından bile ben utanıyorum insanlar yani çok açık aşırı derecede açık yani atıyorum bir açı var bir de aşırı açı var o yüzden beni rahatsız eder erkeklerle dert pantolon rahatsız eder yani aşırı dar orada bazı kadınlar gibi giyinenler var aşırı kışı kısa şort giyen erkekler var mesela onlar beni çok rahatsız eder bana çok itici gelir dışarıya ana üstü tamamen çıplak çıkanlar var yani bu şekilde olan rahatsız eder yani bu şekilde normal giyinmek kapalı bir şekilde giyinmek varken açık giymek gerçekten çok rahatsız edici bir durum bu şekilde düşünüyorum yani kadınlara buradan sesleniyorum o kadar açık saçık giyinmeye gerek yokbenim düşüncem bu

0

var tabi edeni olmaz mı ya.. eminim her yerde vardır böylesi. makyaj yapıyorsun ona laf, süsleniyorsun güzel şeyler giyiniyorsun ona laf.. e biz ne giyelim? herkes istediğini giymekte özgür. ben kıyafetimle birini öldürmüyorum boğazlamıyorum onu giydim diye.. o yüzden kimsenin de karışmaya hakkı yoktur.

0

rahatsız olan insanlar var rahatsız olmayan insan var . ancak ben insanların kıyafetine karışmasın doğru olduğunu düşünmüyorum . isteyen insan kapalı giyinir baş örtüsü kullanır bu onun inancı yaşama biçimidir . isteyen insan açık giyinir buda onun giyinme şeklidir . kimse bu konuda kimseyi yargılamamalı . hepimizin kendine ait bir iradesi vardır ve herkes kendinden sorumludur . ben birinin görünüşüne kıyafetine göre yorum yaparak onu eleştirmem. karakterine kişiliğine zekasına bilgisine bakarım.

0

artık bence öyle bişenin olmaması lazım nedeni ise yani bir kız sokakta mini etek giyer ki günümüzde her kız olmasada giyiyolar benim kalkıp kıza laf atmaya kkımız yok kimsenin yok sanane veya banane abisimisin kardeşimi yoksa annesimi babasımı günahbonun günahı sanane boşver öbür dünyada yanacak olan kim o mininetekli kız yani seni ilgilendirmez

0

hayır artık öyle fikirler görüşler kalmadı