0

her şeyi tadında bırakmak lazım eskisi kadar tutacağını zannetmiyorum onun yerine daha güzel fikirler le başka diziler yapılabilir sonuçta o dizi izlemdi zamanında ve öyle kalması en doğru olacaktır çünkü bir şeyi tekrardan izlemek tam olarak aynı olmasa bile bi yerden sonra insanın ilgisini çekmiyor diye düşünüyorum yeni diziler daha çok ilgimi çekiyor

0

bir yandan isterdim. ama bir yandan da başlasa bile eskisi gibi olmayacağını biliyorum. her şeyin ilki güzel derler. cennet mahallesi de o dönemde çok güzeldi. cennet mahallesi bittikten birkaç sene sonra yanlış hatırlamıyorsam ona çok benzer bir dizi yapılmıştı fakat tutmamıştı tabii. yine yapılsada hiçbiri onun gibi olamaz. o yüzden böyle şeylere hiç gerek yok bence..

0

evet cennet mahallesi dizisinin tekrar başlamasını çok isterim.çünkü pembe'nin oyunculuğuna bayılıyordum.romanların kavga ederken bir yerden müzik sesi duyduktan sonra karşılıklı oynamalarına bayılıyordum.

0

hayır cennet mahallesi dizisinin başlamasını asla istemem. hiç bir zaman beğendiğim bir dizi olmadı zaten.

0

evet cennet mahallesi dizisinin aynı oyuncularla şu an tekrar başlamasını gerçekten çok isterdim. eğer ki şu anda cennet mahallesi dizisi oynasa çok eğlenerek ve severek izlerdim diye düşünüyorum. zaten tekrar başlamamış olsa bile eski bölümlerini yayınladıkları için hala izliyoruz ve tekrar tekrar izlediğimiz halde aynı şekilde eğleniyoruz ve seviyoruz. ama şu anrar başlasa gerçekten daha bir eğlenceli ve hoş olurdu diye düşünüyorum

0

hiç izlediğim bir dizi değildi. hoş ben zaten hiç dizi de izlemem. ama sanırım yıllarca sürdü bu dizi çünkü uzun zaman ne zaman televizyonu açsam görüyordum. bence artık tekrar başlamamalı. yapılmış ve bitmiş denenmiş birşeyi neden tekrar deneyesiniz ki çok saçma değil mi. zaten bittiğine göre eskisi kadar da izlenmemeye başlamış ki bitmiş. bence tekrar başlaması izleyiciye kabak tadı verir. aynı şeyi izlemek yerine daha farklı yeni projeler yapılmalı. ben şahsen herşeyde denenmişi tekrar deneme taraftarı değilim.

1

cennet mahallesi dizisinin yeniden başlamasını isterim.pembe çok komik bir karakterdi. o zamanlar sıkça izlediğim bir diziydi. neden sona erdi dizi anlamadım. en azından komedi içerikli ve çok eğlenceli bir diziydi. keşke yeniden başlasa da izlesek ya.bircok diziden daha güzel ve eğlenceli bence.