0

insana aslımızi gösterdiği için olsa gerek deyelim, bende yağmurdan sonraki toprak kokusunu ve kesilen çimenin kokusuna bayilirim nedense,

0

evet bende yağmurdan sonraki toprak kokusunu çok severim. hatta bir dizide şunu duydum çok hoşuma gitti .yağmurun yagmasindan sonraki toprağın güzel kokmasının sebebi sevdiklerimizi almasıymış.

0

evet ya ben de çok severim toprak kokusunu . hatta yağmur yağmadan önce hissederim o kokuyu yağmur yağacak derim . yağmadan öncede yağdıktan sonra da hissederim o kokuyu ve oksdsr hoşuma giderki . huzur bulurum adeta . uzun uzun nefesini çekerim temiz bir hava alıyormuşum gibi ferahladigimi rahatladım hissederim.

1

topraktan yaratildigimiz ve tekrardan toprak olacağımız için toprak kokusu, toprakla uğraşmak her zaman insanoğlunun hoşuna gitmiştir.

0

bir araştırmam yok fakat insan öldükten sonra toprağa girecek topraktan geldik bu yüzden olabilir yada sevdiklerimizi hep toprağa gömüyoruz onların kokusu toprağa sinmiştir yağmur yağınca o koku dağıtıyordur o yüzden seviyoruz dur

0

hoş koku insana huzur veriyoruz çünkü temiz saf bir koku olduğu için