0

zaman degisse de degistirse de hala iyi insanlar var tabi ki.insanlarin icinde ki guzelligi,iyiligi gorebilmek mumkun kalbimizi karartmayalim inanalim,sevginin gucune,iyi niyetin yitmedigine.

0

bence hala bir yerlerde iyi insanlar vardır.eğer iyi insanlar olmasa bu dünya çekilmez ama iyi insanların sayısı gittikçe azalıyor ve dünya kötü bir yer olmaya başlıyor.dünya iyi insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor.

0

tabii ki bir yerlerde doğru ve kaliteli insanlar her zaman vardır ama onu bulmak çok kolay değildir sen iyi olsan da karşındaki bunun farkında olmayabilir ya da seni onlar gibi bir düşünebilir ama tabii ki sen de ona ne kadar doğru olursan ol her zaman elinden tutan birileri vardır �ıkarcı insanların olduğu kadar hayırsever insanlar da vardır zor günlerinizde yanında olan insanlar da vardır bunun en başı ailede gelir bazen derler ya iyilik yaparsan iyilik bulursun asla ümidini kaybetmeyeceksin.

0

her yerde iyi insan var tabiki sen o iyi insanların değerini bilmiyorsan o insanları küçük düşünüyorsan o insanları seviyorsan o insanlarla iyi geciniyorsan o insanları hiç bir zaman kirmiyorsan o insanların sana yaptigi iyiliği hiç bir zaman unutmuyorsan bir insan eğer sana değer veriyorsa o insani hiç bir zaman kırma verince o insana kendini yakın tut bence çünkü etrafinda iyi insanlar varsa o insanları kaybedince değerlerini anlarsın.

1

evet iyi insanlar mutlaka vardır . kimine denk gelmez kimine de öyle denk gelir ki .. bırakmak istemezsiniz . işte o iyi insanlar denk geldiği zaman tütün ve bırakmayın kıymetini bilin .

1

evet kardeşim bana göre hâlâ bir yerlerde iyi insanlar var.yaratici belki o insanların dualarının hürmetine bazı yerleri helak etmiyor.