0

soğuğu da sıcağı da severim ancak aşırıya kaçanı değil. ikisini de denemek isterim.

0

soğukta donmayı hiç sevmem. üşüten havaları da sevmem. insanların koştur koştur gideceği yere gitmesine bile sebebiyet verir. ben sıcak yerleri tercih ederim insanın içini ısıtan havaları tercih ederim.

0

soguk yerleri severim sogukun telafisi vardır ama sıcakki yok soguk havada bir insan daha dinç olur ama kişinin bünyesine göre degişebiliyor ama ben soguk havayı tercih ederim

0

soğuk memleket mi olur ya sıcak olsun her yer mersin gibi olsa yazın çaresi deniz kış zaten soğuk değil

0

tabiide sıcak yerde bir adanalı olarak maraşta okuyorum şuan üzerimde bataniye var ayaklarım hiç ısınmak bilmiyor kaç dakikadır

0

ben soğuk havaları daha çok seviyorum. o yüzden soğuk yerde yaşamayı isterdim.

0

ben soguk havalari pek sevmiyorum ama sicaga bayiliyorum. yani kis mevsimini de seviyorum ama artik ulkemizde 17 milyon kisinin olusturdugu istanbulda kar yagmiyor resmen. yani artik bana gore kis mevsimi bitti yaz mevsimi her kosuldan daha iyi kar yagsada kis mevsimi daha kotu olarak geliyor bana cunku yazin denize girebiliyorsunuz piknige gidebiliyorsunuz her aktiviteyi gerceklestirebiliyorsunuz ancak soyle bir sey de var ki ulkemizin yazlari da pek sicak oldugu icin insanlar sicaktan sikayet ediyor ama bana gore hava hos ben sonucta yaz mevsimini seviyorum :).

0

sıcak bir odada gece gündüz uyurdum valla

0

sıcak hava her zaman daha yaşamsal oluyor tabiki ama insan oglu olarak sıkıntılardan hoşlanmadığımiz z için kışın yaz mevsimini yazın kıs sesimin aramıyor degilim

0

ben sicak yerlerde yasamayi seviyorum yazida cok seviyo rum keske hep yaz olsa

0

normalde sıcak yerde yaşamayı isterim çünkü soğukta çok üşürüm ve rahatsız olurum soğuktan birde kollarımda yırtıklar olduğu için soğuk bana hiç iyiy gelmiyor sırtık omuzlarım çok üşüyor bunların da etkisi var elbette. yani sıcak ortama daha çok severim mayışırım da. ama mesela bana gel norveçte yaşa deseler seve seve giderim ve yaşamak isterim orası çok soğuk bir yer ama doğasıyla bir harika aynı zaman da toplumu ve eğitim düzeyi ile de ortada durumu. bu bakımdan soğukta olsa böyle bir yerde yaşamayı seve seve isterdim.

0

deniz varsa kesinlikle sıcak yerde yaşamak isterim deniz yoksa da sıcak yerde yaşamak daha güzel olurdu . zaten dünya genelinde rusya da yaşayan insanların soğukluğuna bakın afrikalıların sıcak kanlılığına bakın adamlarda para olmamasına rağmen mutlu . bir de sıcak yerde barınma sorunu olmaz soğuk yerde doğalgaz bile donuyor. bi de insan neden soğukta yaşamak ister ki . sıcak iyidir deniz varsa mükemmeldir

0

soğuk yerde yaşamayı çok isterdim. sıcak yerlerde yaşamak psikolojimi bozuyor yaşamak istemiyorum. türkiye'de yaz mevsimini hiç sevmiyorum.

0

her mevsimin ayrı güzelliği var o yüzden bu soruyo ne sıcak diycem soğuk tek diycegim (benim melmeketimin sıcağı soğuğu da ayrı zevk veriyor canim türkiyem can feda olsun sana )

0

kansızlığım nedeniyle soğuk yerlerden nefret etsem de sıcak yerlerden de en az soğuk yerlerden nefret ettiğim kadar nefret ediyorum. ben ılıman yerlerde yaşamayı çok severim hava sıcak ama yakmayacak derecede ve hafif bir rüzgar esmesi üşütmeyecek şekilde çok güzel olmazlı sizce de ? ben şuan yazarken bile hayal ettim de alanya gibi sıcak bir yerde yaşamak intihar etmekle aynı şey benim için vücudu için bile kötü beş sene olmasına rağmen hala ilk seneki kadar sıcak ve zorlu geçiyor aylar.

0

yaratilis geregi ne cok sicak olsun ne cok soguk ikisinin arasi bir sey iste

0

duruma göre değişir yani benim durumuma göre değişir sıcak yerde değişiyorum soğuk yerde de yaşıyorum ama galiba sıcak yerde daha mutlu ve huzurlu yaşadım çünkü soğuk yerlerde yapılacak şeyler sıcak havaya göre daha az sıcak hava olunca yapabileceğin şeyler daha fazla oluyor daha fazla evleniyorsun kışın yüzemezsin doya doya dondurma yiyemezsin tişörtle gezemezsin ben paten sürdüğüm için paten de süremem ama yazın bunların hepsini yapabilirim herhalde sıcak havayı daha çok severim.

0

soğuk kar kış nefret ediyorum.asla soğuk yerlerde yaşayamam.benim için her zaman yaz en sevdiğim mevsimdir.keşke hep yaz olsa.yaşamak istediğim yerler hep güneyde kalıyor.izmir ,muğla,aydın veya akdeniz bölgesinde bir yerler olabilir.daha çok denize yakın mümkünse hatta.tam bir deniz insanıyım..

0

ben sıcak yerlerde nefes bile alamam o yüzden sıcak değil de daha ılık yerlerde yaşamayı tercih ederim çünkü sıcak bana göre değil ama soğuk biraz da olsa dayanabilirim sıcağı asla dayanamıyorum çok bunalıyorum ve nefes alamıyorum.

0

benim tercihim soğuk bölgede yaşamak.....