1

bana göre yapılan en büyük pişmanlık yapmış olduğunuz hatadan asla ders almamaktır. hayatımız boyunca illaki kötü olaylarla karşı karşıya kalabiliriz ancak bu olaylar sonrasında muhakkak kendinize iyi bir ders çıkarmamız gerekmektedir ve sürekli olarak aynı hatalara düşmemek için mantıklı hareketler yapmak zorundayız. benim en büyük pişman olduğum konu aynı hatalara tekrar tekrar düşmektir. böyle yaptığım zaman gerçekten kendime çok kızıyorum. daha önce de benzer bir olayla karşılaştım buna rağmen neden yine inandım güvendim diye kendi kendime sorular sorarak bir dahaki sefere aynı sorunu yaşamamak için çözümler üretmeye çalışıyorum. benzer bir hata yeniden düştüğümde çok üzülüyorum ve kendime yanlış yaptığım için pişmanlıklarım belki de en büyüğünü sadece bu konuda yaşıyorum. çünkü elbette hatalar insanlar için ama önemli olan bu hataları kendinize olumlu yönde çevirebilmektir. allah bize bir akıl vermiş ve bizim en büyük görevimiz de bu aklı kullanmaktır. mantık çerçevesinde hareket etmediğimiz sürece sürekli olarak pişman olmaya mahkum bir şekilde yaşarız.

0

yapılan en büyük pişmanlık kişiye göre değişir.benim yaptığım en büyük pişmanlık bence birine bağlı kalmak oluyor ve kötü birşey olduğunda ise pişman oluyorum.

1

yapilan en büyük pişmanlık, insanlara hak ettiklerinden daha fazla değer verip, ağlayan taraf, üzülen taraf senin olmandir.

0

hani dealer us son pişmanlik fayda etmez bunin gercek anlami şu yaptigin bit sender eger pisman olacağını biliyorsan o seyi tampa o zalman eger pisman olmicaksan donna kadar kendine given.