0

evet ; herkesin pişman olduğu bir olayı vardır .tabiki de benimde oldu : bundan 4 yıl önce çok yakın bir arkadaşım bana ihanet etti bende aynısını ona yaptım yakın oldum sonra bana yaptığını aynısını bende ona yaptım sonradan çok pişman oldum .

0

yaptığım en büyük salaklık ailemle yaşarken herşeyi üstüme almam.elektrik, su ve doğal gazı.ödemedikleri için başıma icra açıldı ve bu duruma aşırı pişmanım.

0

dovmelerim dovme yaptirdikdan sonra pisman oldum hemde fazlasiylaa

0

abim için kredi çekmiştim bir kuruş yardım etmedi ve çok pişmanım hâlâ, keşke böyle bişey yapmaya kalkmasaydım yazık ettim kendime.böyle bişey yaşanmamış olsaydı,şimdi çok rahat nefes alıyordum.sigaraya başladığımda iyi bişeyler yapıyormuşum gibi havalara girmiştim, kasılıyordum.aslında çok büyük hataların içinde olduğumu bilmeliydim, sigara sağlığa zararlı hem.

0

var tabiki her insanın hatasından sonra pişman olduğu bir şey vardır. benimde pişman oldugum bir şey var. bir gün arkadaslarım ile bir cafeye gittik. kız arkadaslarımızda tanımımızdaydı. cebimizde belli bir miktar para vardı. bu cafede bir miktar yemek yedikten sonra alkol içmeye karar verdik. bu alkol sonucunda kendimizi kaybetmisiz ve oldukca fazla içki içip, bolca yemek yemişiz. bunun sonucunda oldukca fazla bir hasap geldi. cebimizdeki para yetmediği için başka birilerinden borc alarak bu hasabı ödedik. bu konuda oldukca pişmanım. simdiki aklım olsa hayatta o cafeye gitmezdim.

0

hayır yaptıktan sonra pişmanlık duyduğum bir olay yok.
aksine yapamadığım için pişman olduğum bir çok şey var.

1

sigara içmeye devam ettiğim için çok pişman oldum arabayla hız yapıp kaza yaptığım için çok pişman nım