0

sence var mıdır bu soruyu soran kardeşim böyle sorular sormayın lütfen ölümsüz bir canlı yoktur ne dünyada ne uzayda sorunun cevabını sen de biliyorsun ama prim yapmak için böyle sorular soruyorsun lütfen bilgil edinicisorular soralım

0

bence yok çünkü tüm insanlar ölüyor her canlı sonunda oluyor.
çünkü gerçek hayat bu dünya değil gerçek hayat öbür dünyadır çünkü öbür dünyada eger çeneye girersen sonsuz hayale bile edemezsiniz güzellikler ama eğer cehenneme girerseniz hayal bile edemiceginiz bir ateşin içinde yanmak olacak öbür dünyada olumsuz bir hayat var ama bu dünyada kıyamet gününde olsa elbet herkes ölecek çünkü herkesin kaderi vardır kaderi olmayan yoktur bence eger inandığınız bir şey varsa kesin yalandır çünkü her şeyin kaderi vardır bakın arkadaşlar dinleyin çiçekler olmuyormu hayvanlar olmuyormu insanlar olmuyormu söyleyin eger bir olumsuz varsa söyleyin kanıtladın bu dünyada olumsuz hiç kimse yoktur tereddütsüz bu dünyada hiç bir canlı olumsuz değil bence herkesin bir kaderi vardır her şey öbür dünyada beli olacak tamam öbür dünyada her canlı olumsuz olacak ama bu dünyada herkesin bir kaderi vardır.
beni dinlediğiniz için teşekkür hoşça kalın bay.

0

dünyadaki her canlı ölümsüz değildir elbet ölümü tadacaktır anatomisinde doğar yaşar ölür

0

dunyada olumsuz ne insan vardir nede hayvan varmir

0

her canlı birgün ölümü tatacaktir
herkes ölümlüdür boşuna deniyorlar ölümlü dünya

0

bilinen ölümsüz bir canlı yok yeryüzünde. bu gune kadar ölümsüz olan hiçbir canlıya rastlanmadı bildiğim kadarı ile. yani her canlı doğar varolur yaşar ve ölür. doğanın dengesi bu şekilde işliyor.

0

dünyada ölümsüz canlı yoktur her canlı ölümü tadacaktır