0

yav şöyle düzgün dürüst temiz bir sevgilim olsun da kimsenin siyasi görüşü umrumda değil ki sevdiğimiz siyasi görüşü umrumda olsun yeter ki sevgi olsun

0

bazı konularına saygı duyarım ama bana göre çok ters olursa müdahale ederim

0

yani arada büyük uçurumlar olmadığı sürece sorun yok sagcı solcu önemli değil ama iş farklı boyutlara gelirse sıkıntı

0

ben siyasetle ilgilen biri olduğum için ve çocukluğumdan bu yana siyasi konuların konuşulduğu bir ortamda büyüdüğüm için karşımdaki insanın siyasi görüşünün çok uç bir noktada olmamasını isterdim . tabiki farklı bir fikre sahip olabilir farklı fikirleri savunabiliriz buna saygı duyarım bazı konularda tartışarak karşılıklı kendi görüşlerimizi ifade edebiliriz böylelikle bir çok şey öğrenmiş oluruz . ancak karşındakinin aydın bir insan bilgili okumuş bir insan olmasını tercih ederdim . yanlış anıt fikirli olmamasını daha geniş açıdan düşünmesini isterdim bu bağlamda kendi siyasi fikrine yakın olması benim için daha iyi olurdu . karşı tsftands beklentim bu yönde . illa aynı düşünceleri paylaşamayız tabiki fakat daha yakın olmasını tercih ederdim.

1

vallahi başta umurumda olmaz gibi geliyor ancak tamamen zıt kutuplarda bir siyasi görüşe sahipse eğer süreç içerisinde kesinlikle bir konu açıldığında bu siyasi ayrılıklar yüzünden tartışmalar ortaya çıkabiliyor. o yüzden bence karşınızdaki insan bu konularda çok katı ise siyasi görüş bir problem haline gelebilir. ben de karşımdaki kişiye göre bazen onun siyasi görüşünü umursayabiliyorum.

0

olmaz. siyaseti cok sevmiyorum. oda herhalde cok konusmaz o konuları. çok fazla siyaset konusan bayanlar bana itici geliyor.