0

evlenirim neden evlenmeyeyim. herkes benim gibi düşünecek diye bir kaide yok. sonuçta herkes aynı düşünseydi düşüncelerimizin bir önemi kalmazdı.

0

ülkesini milletini sevsin siyasi görüş önemli değil tabii evlenirim

0

siyasi görüşü ne olursa olsun sağcı da olsa solcu da olsa ilk önce insan olsun. yobaz olmasın. namaz kılıyor ama her türlü haltı yiyor, oruç tutuyor ağzından küfürü eksik olmuyor. ne olursa olsun en önemlisi ilk önce insan olmasıdır.

0

siyasi görüşü farklı olan biri hangi siyasi görüşe sahip acaba bu benim için önemli işin içinde sevgi varsa insan hiçbir şeyi görmüyor bazen ama büyüyoruz artık eskisi gibi düşünmüyoruz daha mantıklı bakıyoruz geleceğimizide düşünüyoruz. ben siyasi görüşü bana yakın olan biriyle yuva kurmayı daha çok isterdim ama tabi karşıma kim çıkar aramızda neler olur bunu bilemem büyük de konuşmak istemem. sadece daha aydın daha bilinçli görüşlere sahip olmasını isterim. bir şeye körü körüne bağlanmayan sabit fikirli olmayan daha anlayışlı biri ile olabilir. kendi fikirlerini karşı tarafa dayatmayam ya da savunduğu görüşü ne pahasına olursa olsun size zorla onaylatmaya çalışmayacak biri ile bir evlilik olabilir diye düşünüyorum. yoksa zaten hepimizin duyguları düşünceleri bakış açısı farklı yönler de. kimse birbiri ile aynı şeyleri düşünmüyor ki zaten. illaki fikir ayrılıklarımız olacaktır. önemli olan ortak noktayı bulmak karşılıklı anlamak anlaşılmak yeri geldiğinde hak vermek. karşıdaki kişinin de düşüncelerini dinlemek sorgulamak merak etmek sohpet etmek. benim için karşımdaki insanın siyasi görüşü önemlidir evet ama asla gibi önyargılara da yoktur. hayat bize neler getirir bunu bilemeyiz ki. gönül ister ki karşıma benimle daha yakın düşüncelere sahip biri çıksın veya daha aydın görüşlü daha geniş açıdan bakabilen birisi ile bir yuva kurayım

0

siyasi görüş insan hayatında büyük birşey olmamalı çünkü siyaset kötü bir durumu kapsar 2 kardeşi birbirine düşer benim düşüncem siyaset düşüncesi olmayan bir insanla birliktelik olmasıdır.

0

hepımız bu milletin ınsalarıyız tabiki evlenırım

1

siyasi görüşüyle evlenecek değilim, insan olsun yeter benim için. inancı, görüşü, kusurları umrumda değil, insan sonuçta aynı çizgi üzerinde olmayabilir ve bu gayet doğal, napiyim yani görüşü inancı benimle uyuşmuyor diye sevdamdan vaz mı geçeyim?. benim bir kız arkadaşım vardı muhafazakar bir partiliydi adını vermek istemediğim için böyle diyorum, bende sol partiliyim ve aramızda hiçbir zaman bunun bir sıkıntısı olmadı. olgun insanlar bunun üstesinden çok rahat gelebilir, kız arkadaşım muhafazakar diye hiç bir an bırakma veya ayrılmak gibi bir dürtü olmadı içimde çünkü ben onun için canımı veririm her zaman ve tutup da sanki başı açık diye zorla kapanmasını isteyecek değilim, öyle bir dayatmam da olamaz o benim canım bitanem. kız arkadaşım bile bunu dert etmedi hiç, ayrıldığımız için üzülüyorum ama çok iyi bir insan o.

1

sanmıyorum.çünkü yarın bir gün bu bile evlilikte tartışma konusu olabilir.