1

aslinda site hakkinda biecok onerim var. hatta daha once bir iki tanesini bildirdim. birkac defa onerinizi aldik, dusunecegiz demislerdi. olsun, ben yine de aklimdaki tüm önerilerimi yazacagim buraya. oncelikle yazarlara seviyeleri kadsr soru sorma limiti glemeli. yani seviye atladikca sordugu sorularin limiti de artacak. ekstra soru sormak isterse sorumani yonetiminin belirledigi sayida soruya cevap yazarak yeni bir soeu sorma hakki kazanacak. bu benim birinci onerim sorumani yoneticilerine. boylece kimsenin hakkina girilmeden surekli beyin bedava modu aktif olmayacsk. hani olsa bile bir gun soru sormaya yigilip sonrasinda 3 gun beyin bedava modu aktif olmaz siye dusunuyorum. site icin ikinci onerim ise mesajlarla ilgili. hem mesajlari silme ozelligi getirilsin hem de mesaj almak istemedigimiz zaman mesaj kutumuzu kapatmamiz icin bir seçenek olmali. yani surekli mesaj atilarak rahatsiz edilmemeliyiz. ki ben bu durumdan cok muzdaribim. surekli beni aktif gorduklerinden dolayi, site hakkinda akillarinda ne soru isareti kaliyorsa bana soruyorlar. bence bu konuda sorumani sık sorulan sorular basligi adi altinda bir baslik olusturmali. üçuncü önerim ise sitede haftalik yarismalar yapilsa... haftanin en aktif uyesi secilebilir bu sayede. her hafta bir gun belirlenir ve o haftanin birincisine yine site yonetiminin belirledigi ödüller verilebilir. bu odullerin verilmesi, sitedeki arkadaslalrin daha cok aktif olmasini saglayabilir. cunku kazanclarin dusuk olmasindan dolayi hrp muzdaripler. yeni gelenler bile bunu soylemekte. sn azindan 3 lira 5 lira odul konuldugu zaman bile 3 lira 3 liradir diye dusunecek cok. cunku sitede 3 lira 5 lira gibi bir kazanc yapmak icin ne kadsr ugrasiyoruz yani. benim simdilik onerebileceklerim bu kadar. daha aklima gelirse yazarim.

1

sorumani etiketiyle yazılan soru ve cevapları site takip ediyor diye biliyorum, yine de güzel bir fikir.
öncelikle defalarca dile getirdiğimiz gibi kazançlarda artış istiyoruz. kalıcı bir çözüm getirilmeli artık. en azından iki kat kazanç, üç kat kazanç gibi uygulamalarla site hareketlendirilmeli. yeni gelen kullanıcılara da bir prim vaat edilmeli ki sitede aktif olmaları sağlansın. üye oldukları anda cüzi de olsa kazanç kısmında bir tutar görürlerse artırmak için uğraşacaklardır. sadece ilk ödeme talebi için geçerli olacak biçimde ödeme talebi de düşürülürse paralarını kolayca çekip siteye güvenlerini artırabilirler. yeni yılda değişik yarışmalar beklerken hiç yarışma yapılmadı. artık bir yarışma vakti geldiğini de düşünüyorum.

0

aslinda ben site icerisinde bir yenilik istiyorum... seviyelere gore soru sorma limitinin gelmesini istiyorum. boylece sirf soru sorarak kazsnc saglamanin bir nebze onune gecilmis olur. gun icinde ekstra soru hakki kazanmak isteyene de cevap kotasi koyun önüne. her 1 soru hakkina 35 cevap verme kotasi da getirilsin. boylece beyin bedava modundan once soru sorulmasinin önünr gecilir.

0

ben sitede cok memnunum ama 1 krs cermesi bana az geldi cunku 2 krs verselerdi guzel olurdu bu paranin daga cok hizli kazanabilirdin bu para 2 haftada yada 1 haftada 25 tl yapabilirsin cunku ben bu siteden 3 haftadir aktifim toplamada 15 tl var simdi bu parayi daga cok cabuk cekmek icin sorulari cevapliyorum ve daga cok uzun cecaplar yaziyorum.

1

iyi güzel bi site ama keşke biraz daha fazla kuruş verse yani cevap ve soru başına biraz daha fazla kuruş olsa fena olmaz yani çünkü saatlerce burda paylaşım yapıyoruz ama kazancımız çok az ve biz yoruluyoruz yazarken yoruluyoruz soru bulmaya çalışırken yoruluyoru lüften biraz daha empati kurabilirler umarım bize geri dönüş yaparlar böyle çok zor oluyor bizde emek veriyoruz sonuçta evet çok güzel bi fikirle ortaya atılmış bi site baya da üyesi var sanırım onlarda kazansın bizde kazanalım tabiki karşılıklı her şey güzeldir ama empati de kurmak güzel

1

sorulara verilen cevaplr içinde seçilecek bir cevap günün cevbı olbilir sitede duyrulur o cevap için extr bir kazanım elde eder.insanlar da böylelikle daha yaratıcı olurlar. soru cevaplarken .
mesela bu uygulamaya bu cevaptan başlayabiliriz.

2

site için önerim kesinlikle yazdığımız cevapları düzenleme ve mesaj silme özelliği gelmesidir. aynı zamanda diğer yazarların söylediği gibi biraz kazançlara zam yapılması çok iyi olur. :)

1

uzun süredir siteye girmiyordum. birçok yenilik olmuş ama hiç beğenmedim. en başta cevap yazılan sorular hem sorular ana sayfada ilk başlara geliyor hemde en son ki cevabın yazıldığı saatte göre yazıyor. bundan dolayı sanki soru yeni sorulmuş gibi görünüyor.