0

evlilik arifesindeyken gençlere tavsiyem hayatlarını yaşamaları ve evlenmeden önce bir kez daha düşünmeleridir tabiki herkesin kendi kararı bu sadece bir tavsiyedir. eğer sorumluluk alacak düzeyde o yapıdalarda şayet evlilik kararını almalarını uygun görüyorum.rvlilik kararı kolay değildir ve bu kararı verirken iyi düşünmek gerekir. insan biraz olgunlaşmaşıdır. daha mantıklı daha sorumlu olabileceği zaman bu kararları almalıdır. bir de eğer çok aşıksanız evliliğinizi ertelemenizi rica edicem benimki sadece bri öneri tabi. çünkü ileri de dahabüyük sorunlar olabiliyor bunun nedeni ise, aşık olduğunuz insanı tam anlamıyla göremiyorsunuz ve bu dönem de yanlış kararlar alınabiliyor. çok aşıkken evlenmemek gerekiyor.

0

daha önce evlenmedim ama sanırım evlenmeyin derdim. özellikle her şeyin bu kadar pahalı olduğu bir dönemde düğün masraflarını düşünemiyorum.

0

valla herhalde en büyük tavsiyem bekarlık sultanlıktir olacaktır ama kötü örnek olmak istemem herkese mutluluklar dilerim . herşeyden önce çiftlerin birbirine karşı olan iletişimi sohbeti oldukça önemlidir . ilişkide güven oldukça önemlidir saygı da öyle . dilerim saygınızı hiçbir şekilde kaybetmez ve anlayışlı iki çift olursunuz .

0

bir birlerine karsi oldukca agir basli ve anlayisli olsunlar