1

ben dizilerde bile tahammül edemiyorum bu duruma. nikah masasında hayır dendiğinde bile sinir basıyor. madem olmayacak neden o aşamaya kadar geldi, bahanesi olmaz bunun diye söyleniyorum. kendi başıma geldiğini düşünmek bile istemem.

0

ben çok üzülürdüm ve ne yapacağımı bilemezdim bu gerçekten çok zor bir durum. allah öyle şeyler yaşanmasın kimseye .

0

benim başıma gelmedi ama kötü bir durum düğün arefesinde gelin yada damadın başkasına gitmesi onun karaktersiz olduğunu gösterir yada bu bir film sahnesidir

0

valla böyle bir durumda yapacak çokta fazla birşey yok açıkcası çok kırılır ve üzülürdüm sanırım. çünkü böyle bir durumun son anda başıma gelmesi beni üzeri. karşımdaki kişi bu durumu benimle önceden paylaşmış olsaydı yollarımızı ayırmamız daha isabetli olurdu. son dakika da hiçbir şey söylemeden başkasına gitmesi beni çok kırardı. bu durumu kabullenmem zaman alırdı. ancka buna ne kadar üzülsem de bu karardan döndüğü için sevinebiliriz belki çok zaman sonra çünkü hayatımı böyle biriyle birleştirmemiş ve yolun başından dönmüş olurdum. aslında masıl biri olduğunu görmek onu tanıyamamış olmak beni dehşete düşürse bile belki de iyi yaptığını ve hayatımdan çıkıp gittiğini bile çok zaman sonra düşünebilirdim. herşey de bir hayır vardır sanırım olaylara böyle bakmamız gerek. biz üzülürüz ama belki de bizim için en doğrusu budur bunu bilemeyiz.

0

o kadar masraf edip, davetiyeleri bastırmışız. ziyan olmasınlar şimdi. hemen yerine yenisini bulurum...

0

evlilik arifesinde davetiyelerin dağıtıldıktan sonra gelin ya da damat başka birisiyle giderse bu onun kalitesiz birisi olduğunu düşündürür .çünkü davetiyeler dağıtılmıştır ve herkes onlardan bir şeyler bekliyordur. yya da karşı tarafı hiç kaileye almıyor demektir. düğün arifesinde bir insanı bırakıp gitmek ona yapılacak en adaletsizce davranmaktır. ç
çünkü arkada bıraktığınız kişi bu durumu hiç hak etmiyordur. o yüzden eğer sevmiyorsanız olayları bu raddeye getirmeden bırakmalısınız .yani bırakın derken gidip ona sevmediğinizi neden sevmediğinizi ve ondan neden hoşlanmadığınızı söyleyebilirsiniz ş
.söyle diyebilirsiniz ben senden hoşlanmıyorum artık seninle ayrılmamız gerekiyor .bu durum için üzgünüm fakat ileride olaylar daha kötü olmadan seninle ayrı kalmalıyız diyebilir .evlilik arifesinde başka bir insanla gitmek çok saçmadır. şöyle düşünün kızlar genellikle başka bir erkeklere kaçarlar ya ailesi çok üzülür ve kızının böyle bir şey yaptığı için onu hiçbir zaman affetmezler .kız erkek tarafına gittiğinde 1-0 geride başlar .c2ünkü erkek ona kötü davransa bile ailesine gidecek yüzü bulamaz. o yüzden kacmamanizi tavsiye ederim .özellikle de kadınlar için hiçkimse için ailenizi karsiniza almayın.

0

bence çok üzücü bir durum. seven taraf için çok yıkıcı bir durum olsa gerek. ama bence üzülmemesi ve bu karakterde bir insandan kurtulduğu ve gerçek yüzünü gördüğü için sevinmelidir. çünkü insanlar birbirini sevmek zorunda değildir. ama birbirine saygı duymak zorundadır. tamam evleneceğin kişiyi sevmediğini anlayabilirsin. ama bunu ifade etmenin yolu başkasıyla kaçmak değil. evleneceğin kişiyi karşısına alarak neden bir başkasını sevdiğini anlatarak ondan ayrılması gerektiğini doğru bir şekilde karşındaki kişiye anlatması gerekir. ki insan bunu yapacak bir merhamet ve olgunluğa sahip değilse o insan için üzülmeye hiç gerek yoktur. zararın neresinden dönerseniz kardır. bence o dakikadan sonra üzülmesi gereken kaçan kişinin kaçmış olduğu erkek veya kadındır. çünkü bir zamanlar seviyorum diyerek evlilik hazırlığı yaptığı insana bu adice davranışı yapan bir insan kaçtı kişiye ileride kim bilir ne yapar. yine söylüyorum zararın neresinden dönülürse kardır.

1

insan üzülür mutlaka, ama bence erkenden dönmeleri bu yoldan iyi olmuş diye düşünmeli.
demek yapamayacaklarını anladı o kişi ve yüreğinin sesini dinleyerek gerçek sevdiğinin ardından gitti. helal olsun. :) herkes bulamaz bu cesareti.

0

üzücü bir durum yani. hiç onların yerinde olmak istemezdim. yani giden giistir gittiği gün bitmiştir. seven insan zaten gitmez belikide görücü usulü evliliktir. giderse gitsin sonuçta severek evlenmiyoruz.