1

cildime fondöten hiç bir zaman iyi gelmedi ve kullanmayı bıraktım. sonra bb kremler çıktı piyasaya ve tam ihtiyacım olan ürün olduğunu anladım deneyince. yine de makyajımı temizlemeden yatmam. fondöten kullanıyorsanız da muhakkak temizlemelisiniz gün sonunda ki ciltte kalıcı bir etkisi olmasın. suyun sabunun bile fazlası zarar, nerede kalmış fondöten zararsız olsun.

0

fondötenin hepsi zararlıdır.en iyisini bile kullansak yine de gözeneklerimizin aşınması kaçınılmaz.zamanla gözeneklerimiz nokta nokta aşınıyor.kullandıktan sonra akşam mutlaka yüzümüzü temizleyip yatmamız gerekiyor.

0

aslında bu fondotenine göre değişir . nasıl bir marka kullanıyorsunuz . kullandığınız üründen memnun musunuz . eğer memnunsanız cildinizde herhangi bir sivilceler siyah noktaya yol açmadıysa kullanmaya devam edebilirsiniz . ancak çok uzun saatler kullanıldığında fondöten cildinizin hava almasını engeller ve gözeneklerinizi kapalı tutar . bu sebepten dolayı çok uzun zamanlar kullanmayınız . benim kullanmış olduğum fondöten cildime herhangi bir zarar vermedi şimdiye kadar ama başka kullandığım fondoten biraz daha zararlı ve cildinde lekelere sivilceler yol açıyordu . bunun için kullandığınız ürünün markasına dikkat ediniz .

0

fındötenin içerisinde her ne varsa o kadar güçlü bişey ki yatağa döküldü çarşafları kaç defa yıkadıysam yinede tam çıkmadı düşünüyordumda acaba içine ne katıyorlar diye aklım hayalin duruyor tabiki bu kadar güçlü miyasalların kullanıldığı bir makyaj malzemesi çok zararlıdır ama işte ne yaparsın güzellik uğruna yapmadığımız şey kalmıyor o yüzden bunu bile bile sürüyoruz sadece zararlarını azaltmak için fondötenliok durmamak evr gelince yüzü derinlemesine temizlemek lazım ya da daha az kapatıcı olanları alalım ki cildimiz aktta birazda olsa nefes elsın iyice tıkamasın gözenekşerimizi falan böylece daha az zarar görmüş oluruz.