0

eğer fondoten sürecekseniz önce temiz bir cildiniz olmalı ,ardından nemlendirici kulanmalısınız,daha sora fondoteninizi sürebilirsiniz.

0

önce cildi temizleyip sonra nemlendirici uygulayıp sonrasında fondoten uygulanırsa daha güzel oluyor.

0

evvela, aynada gördüğümüz kişiye iyi bakmalıyız. sonrasında bambaşka biri (makyajla desteklenmesi sonrası) olunacağı için bu şart.

0

temizlik imandan gelir diyerek önce yüzü yıkamalıyız kirli ciltte hiçbir kapatıcı sabit durmaz. yıkanan cild tonik ile daha derin temizlendikten sonra cilde uygun bir nemlendirici sürülmelidir. cild nemlendiriciyi iyice emdikten sonta fondöten sürülmelidir. bu kadar uzun işlemleri yapmak bana zor geldiği için hiç kulla nmam :) şaka tabii ki kullanmam çünkü kapatacak kusurum yok güzelim neyapayım :)

0

yüzü bir sabun yardımıyla temizleyip daha sonra nemlendirmek cok önemlidir. yoksa fondöten pul pul durur yüzde. fakat dikkat edilmesi gereken bir diğer noktada nemlendirici veya makyaj bazı kullandıktan sonra biraz beklemek önemli. yoksa yine pul pul olur yüzümüz. fondöteni fırça aracılığıyla dağıtmakta tercih edilen bir yöntem.

0

yüzümüze makyaj bazı veya nemlendirici krem sürmeliyiz ilk başta. daha sonra fondöteni sürebiliriz.

0

bir nemlendirici sürmek fondötenin daha pürüzsüz bir görüntü oluşturmasına yardımcı olacaktır...

0

yuzumuze fondöten uygulanan önce bir ön dakikasından önce krem sirki sabit bir şekilde kalan. gerçekten daha hoş duruyor ben çok nadir sürüyorum fondöten.