0

liseden mezun olduktan sonra üniversiteye gitmeyi planlıyorum.üniversitem bittikten sonrada yüksek lisans yapmayı düşünüyorum yüksek lisansı da bitirdikten sonra çocukluktan beri hayalini kurduğum mesleğimi yapmayı istiyorum.

0

liseden hemen sonra 4 yıllık üniversiteyi kazanıp 4 yılda tamamladım. tek anladığım şey ise okuduğun bölüm çok önemliymiş. turizm işletmeciliği mezunu olmak ne memuriyet getiriyor ne de gidip kendi mesleğini yapabiliyorsun. bir otele gittiğinde zaten sahibi veya genel müdürü ilkokul mezunu seni garsonluktan başlatıyor. okuduğunun bir anlamı olmuyor. liseden mezun olup üniversite düşünen kardeşlere tavsiyem iyi bir bölüm olmadığı sürece üniversiteyi okumuş olmak için okumayın. iş hayatına atılın. en azından meslek sahibi olursunuz. bizler boşta kaldık. ne iş bulursak yapmaya çalışıyoruz. 4 senem boşuna gitti.

0

şu an açık lisede bilişim teknolojileri okuyorum bitirdikten sonra polislik sınavına girip kazanıp atanmam olduktan sonra bir yandanda üniversite sınavına gireceğim yazılım mühendisliği veya adli bilişim mühendisliği okumayı düşünüyorum

0

şuan için üniversitesi planım var eğer tutturabilirsem okumaya devam eger kazanamassam bir işe girip çalışırım .

0

2 yıllık yüksekokul bitirdikten sonra çalışma hayatına atılmayı düşünüyorum. ekonomik özgürlüğümü elime ne kadar çabuk alırsam o kadar iyi.