0

ülkemizde zenginler gerçekten fakirleri düşünseydi eğer hala açlıktan ölen insanlar olmazdı. birçok öğrenci bursu olmadığı için okula gidemiyor veya okurken çalışmak zorunda kalıyor .eğer ki zenginler gerçekten öğrencilere burs vermek isteseler ve verseler bu şekilde olmayabilir. ama her zengin bunu yapmıyor ve zenginleştikçe parası kıymetleniyor onun için. o yüzden ben düşünmüyorum zenginlerin fakirleri düşündüğünü.

0

ülkemizde zenginlerin fakirleri düşünmesi açıkçası zengin kişiye göre değişebiliyor kimi zengin ne kadar mal mülk sahibi olursa olsun etrafında veya sadece hayatta var olan yoksul insanları da gözden çıkarmıyor bağışlar yaparak onlara yardımda bulunuyor kimilerinin ise hiç umrunda olmuyor ve hatta parasıyla gösteriş yapıyor herkesin vicdanına kalmış bir durum maalesef ki...

0

tabiiki düşünmüyor :) düşünüyor gibi gösterenler var o bölümü ayrı tutuyorum. bilmemne vakfına bağış yapanlar, bilmemkaç öğrenciye burs verenler vs vs. yaptıkları yüzlerce(!) yardımı gösterenler var tabii. ha bunların kaçı gerçekten yardım amaçlı yapılıyordur bilemem. çoğunun reklam olduğunu düşünüyorum, artı biliyorum da. çünkü en kolayı insanların vicdanına oynamaktır ve zenginler de bunun farkında. o yardımları öyle fakirleri çok düşündüklerinden üzüldüklerinden yapmıyorlar yani. kapı kapıyı açar derler ya, kafa o kafa işte.