0

banlanmıyorsun ama insanlarada bilgili olcak sorulara cevap verebilirsin kendi kendine

0

bu durum farklı farklı şekilde değişmektedir.öncelikle sen cevabın da bilgi verecek ve o kişinin fikrini değiştirip onu uyaracak bir cevap verecek isen kazancını alıp ban yemeden rahatça istedi gezilebileceksin.

0

hayır öyle bir durum olduğunu sanmyrum çünkü daha önceden kendisorulamrı da cevap verdipim olduğ fakat öyle bir teğki ile karşıaşmadım hatta tam aksini düşünerek bir soru da aylaşmıştım keşke insanlr biz veya bir başkaıs bizim sorulamrızı cevapladığı zamanlrda bizde belrlii bir miktark kazansak diye hatta beni destekleyen bazı arkadaşlr da olmuştu. dolayııs ile kendi sorulunu cevaplamıznıda herhagi bi r sakınca olacağını düünmüyorum. hatta aynı zamnda endi sorularını da cevaplayarak kendi kendieze ldukça etkili bir sözlük oluşturmuş gibi de siteyi daha da etkili bir biiçimde kullanma ihtimalini göz önünde bulunburabilrisinz.

0

bilgi vermek amacıyla kendin sorup cevaplarsan ban yemezsin diye düşünüyorum.

0

kendi sorularına cevap verince banlanmıyorsun. ben ilk önce sorun olabilceğini düşünmüştüm ama bundan önce bir sorunun altına verilrn cevaplarda sorun olmadığını öğrendim. bir de beyin bedava modunda sürekli aynı soruları görüp cevap veremiyoruz çünkğ cevabını bilmiyoruz. soran arkadaşlar bunlsra cevap verebilirse çok güzel olur.

0

hayır bu durumda kendi sorularına kendini cevap verisen banlanmak gibi sıkıntı yaşanmaz.çunkü sonuçta seninle sorduğum bir soru ve cevap vermek herkesin hakkı seninde hakkındır

0

hayır kendi sorularına cevap verebilir tüm kullanıcılar ban sebebi değildir. kopya içerik üretmek ban sebebi burada.

0

hayir, kendi sorumuza cevap verince banlanmiyoruz. oyle birsey olmus olsaydi en basta ben banlanirdim. cunku sordugum sorularin %80 ine cevap vermisligim var. hem sorumani yonetimindeki arkadaslara da soemustuk kendi sorulariniza cevap vermekte hic bir sikinti yok denildi. o yuzden icin rahat olsun, kendi sorularina cevap verebilirsin.

0

hayir banlanmiyorsun. rahat rahat kendi sorularina cevap verip kazanc saglayabilirsin