1

evet bu sitede kendini sorduğumuz sorulara da cevap verse kazanç elde ediyoruz yani gerçekten böyle de çok güzel bir şeydir yani hem soruyorsun hem kendi soruna cevap verme izin vardır hem de verdiği cevaba karşılık kazanç elde ediyorsun yani normal bir yazarın sorusuna verdiğin yoruma göre kendi sorunları yorum bıraksan aynı kazancı sağlar ben de ilk önce kendi sorduğum soruya cevap vermek yasaktır diye sonra da kuralları iyice okuyunca kendi sorumuza cevap verdiğimiz zaman hem kazanç sağlıyor hem de verebiliyoruz.

0

soru soramıyorum o yüzden emin değilim ama sanırım kazandırır.

0

evet, kendi sorularimiza cevap yazdigimiz zaman kazanc saglayabiliyoruz. o konuda icin rahat olsun. ;) brnde cok sık yaparim. kendi sorularima cevap veririm cunku.

0

evet tabiiki kazandırıyor :) bazen yapmak gerek :)

1

evet kendi sorduğumuz sorulara cevap vermekte bize kazanç sağlamaktadır.

0

evet kazandırıyor. bende bazen yapıyıroum kendi sorduğum sorulara cevap veriyorum

0

@sorumani ekibi, sorulara yapılan flood ları anlik takip edebiliyor musunuz?

0

kazandırıyor. tabi ki de, zaten bu konu ile ilgili kesin net bir kural yok ve farklı cevaplara sen de karşılık verebilirsin. bu da sana kazanç olarak karşına çıkıyor. bence gayet güzel bir yöntem yapmışlar. başkası sorduğun sorunun altına farklı bir şey yazacak. sen de ona cevap vermek isteyeceksin. bunu da ancak kendi sorunun altına cevap vererek yapabilirsin.

3

kendi sorduğunuz sorulara cevap vermek de size kazanç sağlar.

0

sayfanın hakkında bölümünde yer alan bir konu. orda kendi sordugun ve başkalarının sordugu sorulara cevap verip para kazanın gibi bir sey yazıyor. benim bildiğim kadar ile kazandırıyor.

1

cevap vermek kazandırır bu konuda ekstra bir bilgi yok bildiğim kadarıyla.

0

eger oyle birsey varsa koseyi donduk demektir:)

0

evet bazı zamanlar yazdığım soruları unutup kendi yazdığım sorulara cevap veriyorum tabii ki de kazandırıyor .