0

kendi isimizde calisaral basladim otelde staj yaptim. ekip liderliği yaptim bir internet sitesinde daha sonra otelde çalıştım resepsiyon ve müdür yardımcısı olarak oradan başka bir alana personel sorumlusu olarak çalışmaya başladım

0

pazarda giyimci işi yaptım
çaycılık
sebzecilik
meyvecilik

0

sadece tek bir işte çalıştım ondada otelde çalışmıştım aslında çalışmak bile değildi sadece dört saat çalışıyordum çünkü otelde bardakçılık yapmıştım bardaklar bana geliyordu ben basketlere koyup makineye koyuyordum makine otuz saniyede yıkayıp bırakıyordu sonra birisi gelip bardakları götürüyordu bu kadar yani iş bile denmez ama maaş alıyordum otel işlerinde en iyisi bence buydu

0

ben ecza deposunda çalışmıştım. işim aslında iyi idi şöyle ki kendi motorumla siparişlere gidiyordum ve motorumu firmaya kira verdiğim için ek gelir elde ediyordum. elde ettiğim ek gelirin yanında bazı zamanlar fazladan mesaiye kalıp bir ek gelir daha elde ediyordum ve 1.700 olarak anlaştığım maaş 400 motor kirası ve aylık 200 tl mesai ücreti ile 2.300 tl gibi rakamlara çıkıyordu. büyük bir para değil ama şöyle düşünün. cumartesileri yarım gün, pazar tatil, her yemekte şirket et ve et ürünleri bulunduruyor ve istediğin zaman alabileceğin taze çay. ve ben 18 yaşında bu işi yapıyordum. benim için kolay ve güzel bir paraydı.

0

benim öyle fazla çalışma hayatım olmadı ıkı işte çalıştım kısa kısa birincisi parke işinde çalıştım makınadan çıkan kuru yada yas yada parçalanmış malları ayırıyorduk ikincisi ise tavuk fabrikasında çalıştım oda iki ay sürdü tavuk parçalama bolumundeydım kemikten ayırma yapıyorduk şişlik dogruyorduk ızgaralık yapıyorduk çöl soğuk olduğu için çıkmak zorunda kaldım.

0

bir çok alakasız sektörlerde çalıştım diyebilirim.öncelikle havaalanında cafede garsonluk,barmenlik,satış elamanı olarak çalıştım.ardından güvenlik görevlisi,tezgahtar,kasiyer,garson eğitim süresince bu işleri yaptım.

1

bir çok iş yaptım otellerde çalıştım,kahvede çalıştım,su sattım,araba yıkadım.

0

bir çok iş yaptım ilk baştan başlayayım ilk olarak telefon alıp sattım sonra yatılı yurda giderken parfüm alıp sattım sonra tavşan işine girdim sonra muhabbet kuşu işine girdim sonra fotoğrafçılık yaptım daha sonra balık üreticiliği yaptım yapıyorum daha doğrusu daha bir çok iş yaptım ama aklıma gelen bunlar sizin anlayacağınız bir sürü iş yaptım

0

çobanlıkla başlayıp öğrencilikle devam ettikten sonra, bir yıl radyoda sekiz yıl da çikolata fabrikasında çalıştım kısaca hiçbirini sevmedim. şu an taze anne olduğum için çalışamıyorum. ama şartlar parası iyi olsun karnımız doysa yeter diyecek duruma doğru sürüklüyor.

0

çok işlerde çalıştım birinci de kaynakcida çalıştım usta olarak ama sonra beni çırak olarak aldılar usta ile anlaşıyorum ama biraz degisikti her gün kaynak makinesi gözüme çarpıp sabaha kadar göz ağrısından resmen bitiyordum ellerim boya siyah içinde kalıyordu. 2 lokantada çalıştım bulasikti olarak günde kaçar kere aynı bulaşığı yıkıyorum. ya ne birmez bulasiklardi bir gidiyordu on geliyordu yıka yıka bitmez bir çile idi. 3 oto yıkamada bir gün oda 12 saat sadece 5 tl ye çalıştım baktım haksızlıktır onu da para mı aldığım gibi artık gitmedim. 4 inşaatta çalıştım alçı boyacı olarak aylarca yıllarca ustalığı da kaptık kartopiyerci olarak iskleci olarak inşaatta çok zamanım geçti çalışmakta en sonda bir yerde temizlikçi olarak çalışıyordum yani hayatın çalışma ile geçecek ta 60 yaşına kadar emekli olana dek belki 65 dır bile ben hesapladım ben 63 emekli oluyorum

1

ben şu an emekliyim. okulum bittikten sonra kamuda çalıştım. ismini veremeyeceğim, güvenlik nedeniyle ülkemizin en stratejik kurumunda çalıştım, eşimi orada tanıdım, sevdim. evlendik ve oradan da emekli oldum.

0

vallahi öğrenciyiz bilişim okuyorum site yapıyorum onları satıp bir şekilde gelir elde ediyorum

0

bir tek felci bir bayana baktım ama bütün işiyle uğraştım yemek ,temizlik,dusu hepsi bana bakıyordu hasta olunca çıktım bir buçuk yıl çalıştım.