0

evden yapilip satilabilecek cok sey var aslinsa. bunun en basinda yemek geliyor. eger ogle yemegi vermeyen dukkanlar olursa gunluk 1 ya da 2 cesit yemegine anlasip tencere yemegi ya da hamurisleri yapilip anlastiginiz yere goturebilirsiniz. onun disinda taki yapabilir, orgu orüp satis yapabolirsiniz. eger dikis makinesinden anliyorsaniz elbiseler dikebilir, konu komsunun paca islerini halledip para kazanilabilir. onun disinda daha cok konu komsuyla mumkun oldugunca iletisimde olmak, surekli sosyal oetamlarda bulunmak, ucretsiz kurslara gidip daha fazla insan tanima imkanina sahip olup, satis icin daha fazla insana ulasabilirsiniz. onun disinda internet uzerinden satis yapilir ama onun icin ilk zamanlarda biraz sabir gerekir.

1

instagram ve facebook aracılığı ile satacağınız ürünün resimlerini çekerek internete tanıtım yapabilir açmış olduğunuz sosyal ağlar da bilgi vererek takipçi kazanarak satış yapabilirsiniz..

1

en güzeli e ticaret yapmak internetten ucuza bulduğun eşyaları satın alıp tekrar karlı bir şekilde satabilirsin ee tani biraz sermaye lazım.

1

ilgin olan bir hobiye yöneltebilirsin benim bir arkadaşım internetten pasta yapmayı öğrendi evden pasta yapıp satıyor

2

belirli bir alanda ustalaşıp oradan devam etmek gerekir bence. tek bir ürün ama onu en iyi yapmak en iyi ilerleme yoludur. daha sonra başta instagram olmak üzere tüm sosyal medyalarda aktif olarak yer almak ve reklam vermek gerekiyor. artık günümüzde para harcamadan (reklak vermek, promosyon veya çekiliş yapmal gibi) yeni müşterilere ulaşmak pek kolay olmuyor.