0

evet bu kısmen doğrudur. bazen öyle insanlar vardır ki fazla muhabbet ettiğiniz zaman işin cılkı çıkar ve tez ayrılık doğar. ancak tabiki bu herkes için geçerli değildir. güvendiğiniz tanıdığınız fazlasıyla vakit geçirdiğiniz bir insanla iyi anlaşmaya devam edebilirsiniz. bazen çok sık görüşmeler çok sıkı fıkı olmalar özellikle yeni tanıştığınız insanlarla çok fazla muhabbet tez ayrılık getirebiliyor.

0

bu aslında doğru değildir. bunun nedeni bir süre sonra tek tarafın kendini aşırı şekilde anlatması ve gereken zamanı daraltıp karşısındakinin merakını söndürmesinden kaynaklanıyor. yani kişi kendinden çok fazla bahsettikçe karşısındaki bu durumdan içten içe rahatsız oluyor ve başta merak ile yaklaştığı insan onun merakını zamanla gereksiz şekilde kendinden bahsedip onu soğutuyor. dolayısıyla karşımızdaki insana da söz hakkı vermeli ve tek taraflı muhabbete girmemeliyiz. fark edersiniz ki ilişkilerin çoğunda bazı taraflar kendisini anlatmayı seviyor ve karşı tarafa kolay bir insan modeli olarak yansıtıyor. ve karşı taraf bizim hakkımızda her konu hakkında bilgi sahibiyken biz onu dinlemeyip sürekli kendimiz konuştuğumuz için karşımızdakini anlayamıyor ve bir süre sonra kendi isteklerimizi sürekli dile getirdiğimiz için karşımızdaki insan hakkında bilgi sahibi olamayıp onu tanıyamıyoruz. bu olay da iletişim kopukluğuna neden olup ayrılıklara sebebiyet veriyor.

0

katılmıyor bu iki kişinin birbirine olan saygısı ve sevgisine bagladırç n ekonusuyor hangi konular konusuluyor bunlarda önemli. birbirimizi katılmayabiliriz aynı düşüncede olmayabiliriz ama karsı tarafın düşüncesine saygı duymazsak tabiki 1 dakikilik konusmada bile sorun cıkartabiliriz. karsılıklı anlayıs hosgörü yoksa muhabbete bile gerek yok. ama anlayış ve saygı içerinde yapılan bir sohbet 10 saat bile sürse güzel sonla biter.

0

evet genellikle öyle oluyor. genelde insanlar sürekli birlikte olduklarında kavga edip aralarının bozulması da hemen gerçekleşiyor. o yüzden bir söz vardır tatlı gidip tatlı gelinmeli diye. bundan dolayı bence bazen mesafe gerçekten iyi oluyor .en azından insanlar birbirini daha az kırıyorlar.

0

evet genelde sürekli beraber vakit geçiren kimseler yedikleri ayrı gitmeyen kimseler bir yerden sonra birbirlerinden sıkılıyorlar ve birbirlerine yaptıkları davranışlar can sıkmaya başlıyor ve ayrılık kaçınılmaz hale gelebiliyor.