0

eğer bu laf ergenlikte iken söyleniyorsa doğru ama 25 30 isen saçma sapandır

0

bunu diyen yeterince acı çekmemiş orası net. çünkü ben 28 yaşındayım ve 14-15 yıl öncesini düşününce hiç de gülemiyorum hatta gözlerim doluyor hatırlamak bile istemiyorum. belki de o kadar ciddi acılarım vardi ki kendime hiçbir zaman uyduruk acılar üretemedim. bundan hiçbir acımı da gülerek hatırlamıyorum. ve hatta aşk acılarını da gülerek hatırlamam çünkü beni onların saçma sevgisini gerçek sanıp incitilmeye iten öz de babamın sevgisizligiydi. ben muhtaç edildim bunun nesi komik? yıllar oldu hala gülemedim çocukluğumu düşündüğüm her an göz kapaklarımi alacaklı gibi yumruklayan gözyaşlarım oluyor. kısaca ben geçmiş acılarımı düşününce daha çok ağlıyorum.

0

evet bu kesinlikle doğrudur. yeri geliyor insan acılarıma bile güler hale geliyor. daha önce yaşamamış olduğunuz belki üzüldüğümüz veya acı çektiğiniz ya da herha gi komik bir olay fark etmiyor aradan çok zaman geçince o günleri andığımız zaman sizi güldürmeyi başarıyor hem hüzünleniyorsunuz geçmişi hatırladınız diye hem de öyle kahkalar atıyor ve gülüyorsunuz ki bu söz gerçekten doğrudur. öyle bir zaman geliyor ki siz artık acılarınızı bile gülmeye başlıyorsunuz. güler geçersin ilerde sözü kesinlikle doğrudur.

0

doğrudır ziyadesi ve fazlasi ile doğrudur benim başımdan geçen bir olay bu durum.küçükken sınıfımdaki kızlara dalaşır dururdum onlarda seslerini çıkarmazlar idi şu aralar o kızlar ile konuşuyorum ve o günleri hatırladıkça gülüp duruyorum